reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie waszych odczuć do bobo-testu płytkowego. Już drugi dzień z rzędu robiąc test z porannego moczu widzę naprawdę słaby cień, nie bladą kreskę, a dosłownie cień cienia (tak, wiem ;) ). Test innej firmy wyszedł mi negatywny, a jest on bardziej czuły (10 vs 25 przy bobo-test).

Jakie są wasze doświadczenia? Coś może być na rzeczy czy raczej bobo-testy są po prostu słabe? Betę sobie na razie daruje, jestem jeszcze przed terminem @, więc staram się nie nakręcać (zbyt mocno).
Bobotest wyszedł mi pozytywny wszystkie inne negatywne i beta hcg <0,001 nigdy więcej nie kupię bobotest,

Bobotest wyszedł mi pozytywny wszystkie inne negatywne i beta hcg <0,001 nigdy więcej nie kupię bobotest,
Osz...

Dziewczyny a co tu dziś taki smutkowy nastrój?
Nie dołować się proszę :oops:
Te które są w połowie cyklu brać się za seksy, testujące lada dzień szykować testy, a dziewczyny którym na dniach nie wyszło nie poddawajcie się. Do każdego wyjdzie słoneczko, każda z nas zostanie mamą nawet jeśli będzie to później - ja w to wierzę ❤️
Widocznie tym z Was, które muszą się dłużej starać los chce zrobić równowagę. Ot taki psikus, żeby nikt nie miał życia idealnego za bardzo...

Witam ☹ a ja dzisiaj 12dc i po monitoringu ale szału nie ma endometrium 7.2 mm i żadnego pęcherzyka we wtorek znowu monitoring ale juz nie robię sobie nadzieji 😡
Ja idę jutro do lekarza. Nie wiem jaka powinna być grubość endometrium? Dziś 13 dc, śluz niby plodny. Ale test owulacyjny nadal negatywny, a z mierzenia temperatury w ogóle jakieś bzdury wychodzą. Obawiam się, że może cykl bezowulacyjny :/

Ja idę jutro do lekarza. Nie wiem jaka powinna być grubość endometrium? Dziś 13 dc, śluz niby plodny. Ale test owulacyjny nadal negatywny, a z mierzenia temperatury w ogóle jakieś bzdury wychodzą. Obawiam się, że może cykl bezowulacyjny :/
Z grubość endometrium niestety nie pomogę bo się na tym kompletnie nie znam. Natomiast jeśli chodzi o tempke to jest ona bardzo czuła na wszystko. Mierzysz o stałej porze, przed wstaniem z łóżka i termometrem owulacyjnym?

reklama
Z grubość endometrium niestety nie pomogę bo się na tym kompletnie nie znam. Natomiast jeśli chodzi o tempke to jest ona bardzo czuła na wszystko. Mierzysz o stałej porze, przed wstaniem z łóżka i termometrem owulacyjnym?
Tak. I wychodzą mi straszne głupoty. Raz 35,88, potem 36,78, potem 36,20 i tak dalej... Więc chyba sobie odpuszczę, bo nic mi to nie powie chyba🤷

Do góry