reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bardzo spoko ta aplikacja [emoji4]
Screenshot_20200305-182736_Femometer.jpeg

To trzymam kciuki [emoji4][emoji4] A ta paskudna @ niech koronawirus pożre i niech się odczepi od nas wszystkich [emoji1787][emoji1787]
Ja testuję w sobotę, @ planowo koło wtorku ma (nie) przyjść. Pewnie trochę za wcześnie, ale już się nastawiłam :).
Femmometr [emoji1]
Przypomnisz nazwę tej aplikacji ?
Ojej !! To trzymamy kciuki i dawaj znać [emoji3059][emoji16]
Spoko, ja po dzisiejszym plamieniu jutro testuje, wiem że za wcześnie ale tyle testów że aż się proszą o użycie:D A @ mam nie mieć w tym terminie co Ty ;p

No jeszcze ja poznaje ale też myślę że jest spoko [emoji16] I Tych testów nie trzeba kleić [emoji2356][emoji4]
Cieszę się że Ci się podoba :) ja też jestem nią zachwycona :) I w niej można fajnie seksy dodawać bo m możesz mniej więcej godzinę wpisać, A my zawsze w nocy zajączkowalismy koło 1,2 I miałam problem jak ja mam to w aplikację wpisywać xD

Kobiety, która pierwsza zakłada grudniowe mamy ? [emoji1] kto testuje nie długo? Gdzie te kreski ? [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja się dziś witam w 16 dc po testach widzę, że LH już spada więc owu już była pozostaje czekać [emoji848][emoji848]
Ja testuje w niedzielę [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry