reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
13dpo i biel!!!
Poczekaj jeszcze, może owu się przesunęła? Co planujesz dalej?
Ja pierwszy cykl staran, za kilka dni planowo miesiączka i już się nastawilam że będę zaczynać od nowa.
Trzymam kciuki, żebys nie musiała kupować tych testów owu 😉
Witam w 22 dc😊 od 11dc robię testy owu i ciągle ujemne. To mój 4 cykl z testami, zazwyczaj owu miałam około 19dc, w zeszłym cyklu ok 14/15 dc. Wczoraj dopiero pojawił się charakterystyczny plodny śluz i normalnie już głupieje 🤷‍♀️ coś z tego rozumiecie?
Może owu Ci się przesunęła? Miałaś jakieś przeziębienie, stres, podróż?
Kobiety, która pierwsza zakłada grudniowe mamy ? [emoji1] kto testuje nie długo? Gdzie te kreski ? [emoji1][emoji1][emoji1]
Jeszcze dojdą listopadowe mamusie 😁

A ja dziewczyny witam w 25 dc. Testuje w niedzielę, jestem w 8 dpo.
Dziś miałam dziwną sytuację, obudził mnie rano silny ból podbrzusza. Poszłam do toalety. Aż mnie zgięło w pół. Szłam jak babuszka 90cio letnia :-D
Nie nastawiam się na ciążę, ale jeśli to nie była implantacja to co innego :rolleyes2:

Zamówiłam przez aptekę internetową DOZ 3 testy ciążowe we wtorek. I zamówienia do odbioru wciąż nie ma. Przyszło mi jakieś powiadomienie, że z powodów technicznych mają opóźnienie. Zawsze miałam zamówienie następnego dnia do odbioru (zamawiam przez internet i odbieram w aptece bo jest taniej). Jeśli nie dotrze zamówienie do soboty to będę musiała kołować jakiś test 😉

Może owu Ci się przesunęła? Miałaś jakieś przeziębienie, stres, podróż?

A ja dziewczyny witam w 25 dc. Testuje w niedzielę, jestem w 8 dpo.
Dziś miałam dziwną sytuację, obudził mnie rano silny ból podbrzusza. Poszłam do toalety. Aż mnie zgięło w pół. Szłam jak babuszka 90cio letnia :-D
Nie nastawiam się na ciążę, ale jeśli to nie była implantacja to co innego :rolleyes2:

Zamówiłam przez aptekę internetową DOZ 3 testy ciążowe we wtorek. I zamówienia do odbioru wciąż nie ma. Przyszło mi jakieś powiadomienie, że z powodów technicznych mają opóźnienie. Zawsze miałam zamówienie następnego dnia do odbioru (zamawiam przez internet i odbieram w aptece bo jest taniej). Jeśli nie dotrze zamówienie do soboty to będę musiała kołować jakiś test 😉
Jednak owu się zbliża. Dzisiejszy test owu już pozytywny. Ostatnio miałam rzeczywiście grypę, brałam antybiotyk, więc pewnie dlatego się przesunela 💁‍♀️
Ja zamówiłam na allegro zwykłe chińczyki ciążowe, jeśli zobaczę cień, wtedy zainwestuje w jakieś lepsze

reklama
Jednak owu się zbliża. Dzisiejszy test owu już pozytywny. Ostatnio miałam rzeczywiście grupę, brałam antybiotyk, więc pewnie dlatego się przesunela 💁‍♀️
Ja zamówiłam na allegro zwykłe chińczyki ciążowe, jeśli zobaczę cień, wtedy zainwestuje w jakieś lepsze
To pewnie dlatego, organizm chyba nie dopuści do owu podczas choroby 😉
Ja niechce testować chyba tymi "zwykłymi" testami. Chyba najgorsza dla mnie opcja to widzieć duch cienia przez parę dni i się zastanawiać czy jestem czy nie. Chciałabym zobaczyć dwie grube krechy albo nic 🤷 ale może mi się myślenie zmieni po paru cyklach starań :unsure:

Do góry