Piękna! Trzymamy kciuki za przyrostHej wrzucam moja betę z wczoraj mam nadzieje, ze jest ok jutro zrobię drugi raz i sprawdzę przyrost. Mam milion myśli i tak bardzo chce żeby wszystko było ok
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać
Daj znać co powiedział lekarz. Trzymaj się !Beta piękna
Wydaje mi się że powinni być widać... Dziewczyny wiecie więcej ?Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać
Ja jutro idę na pobranie wymazu z cytologii na posiew. Dobiorą mi antybiotyk i mam nadzieję że cytologia będzie już wychodziła okej. Ciekawe czy będę mogła kontynuować starania...
Milipiet
Bedzie widac. Ja jak bylam po owulacji to moj gin mi pokazywal "nierowne" brzegi po peknietym pecherzyku, takze powinien wiedziec czy byla owu czy nie. Jezeli bedziesz przed to beda widoczne pecherzyki i po ich wielkosci powie Ci kiedy mniej wiecej moze byc owu, jezeli nie zobaczy sladu po peknietym pecherzyku to znaczy, ze mogl sie wchlonac i do owu nie doszlo w ogole.Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać
Widać ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Ostatnio mi ginekolog powiedziała że widać to aż do dnia miesiączki
Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać
Dziewczyny piszą że miały śluz po owulacji w udanym cyklu
Dziewczyny a czy kilka dni po owulacji, i podczas ewentualnego zagnieżdżania zarodka pojawia się jakiś śluz?
reklama
margaretka89
Powodzenia!Daj znać co powiedział lekarz. Trzymaj się !
Wydaje mi się że powinni być widać... Dziewczyny wiecie więcej ?
Ja jutro idę na pobranie wymazu z cytologii na posiew. Dobiorą mi antybiotyk i mam nadzieję że cytologia będzie już wychodziła okej. Ciekawe czy będę mogła kontynuować starania...