reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. ;) a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać ;)

Dziewczyny a czy kilka dni po owulacji, i podczas ewentualnego zagnieżdżania zarodka pojawia się jakiś śluz?

Daj znać co powiedział lekarz. Trzymaj się !
Kochane, mam pytanko, co widać na obrazie USG, jeśli jest świeżo po owulacji? Będzie lekarz w stanie stwierdzić, że się odbyła, czy nie? Pisałam Wam już, że mam wizytę na 14dc. A że ciężko powiedzieć, kiedy u mnie ta owulacja będzie, bo ostatnio cykle różne to nie wiem czy wypadnie przed czy po.. ;) a raz w życiu miałam przed, po nie miałam nigdy, ale Wy na pewno miałyście i wiecie co może być widać ;)
Wydaje mi się że powinni być widać... Dziewczyny wiecie więcej ?

Ja jutro idę na pobranie wymazu z cytologii na posiew. Dobiorą mi antybiotyk i mam nadzieję że cytologia będzie już wychodziła okej. Ciekawe czy będę mogła kontynuować starania...

Bedzie widac. Ja jak bylam po owulacji to moj gin mi pokazywal "nierowne" brzegi po peknietym pecherzyku, takze powinien wiedziec czy byla owu czy nie. Jezeli bedziesz przed to beda widoczne pecherzyki i po ich wielkosci powie Ci kiedy mniej wiecej moze byc owu, jezeli nie zobaczy sladu po peknietym pecherzyku to znaczy, ze mogl sie wchlonac i do owu nie doszlo w ogole.

Widać ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Ostatnio mi ginekolog powiedziała że widać to aż do dnia miesiączki :)

reklama
Daj znać co powiedział lekarz. Trzymaj się !

Wydaje mi się że powinni być widać... Dziewczyny wiecie więcej ?

Ja jutro idę na pobranie wymazu z cytologii na posiew. Dobiorą mi antybiotyk i mam nadzieję że cytologia będzie już wychodziła okej. Ciekawe czy będę mogła kontynuować starania...
Powodzenia! :)

Do góry