reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cudnie niebiesko ;)

Ciepełka dużo dla tych co zaczynają cykl :( Kaszana...

A ja wczoraj w locie na mieście, dziś od 7 rano u chrześniaka pilnowałam by 1 łobuz poszedł do przedszkola a drugi do szkoły ;) Jeju! Jak te dzieciaki rosną [emoji24] zaraz będzie podrywał koleżanki a ciotka to już będzie nudna mumia i dinozaur :crazy:
Jeszcze w maju komunia przerąbane... Kompletnie nie mam pomysłu, co takiemu dzieciaczkowi dać... Koperta jest taka oklepana... sory od chrzestnej koperta...

Potem na szybko zakupy w [emoji221] i chcieli mnie stratować, bo jakaś promocja na jaja... a ja tylko po ser żólty szłam ale OK.... [emoji848][emoji848][emoji848]

Teraz troche porządków, tyle co mam siłę i chęć, bo po nockach to ja jestem dupa blada a tu jeszcze jedna przede mną 🤪

Kurczak w sosie sojowym się przegryza, ryż kupiony i będzie obiadek :) A dziś szaleństwo, bo z deserem. Koktajl turskawkowy [emoji526][emoji526][emoji526], oczywiście zeszłoroczne mmm....

Pranie poskładane.... Zmywarka zmywa. I kolejne pranie w toku znów do rozwieszenia 🤪🤪. Czemu ta robota się nigdy nie kończy??

Dlatego ja dzięki składam temu co wynalazł suszarkę [emoji16][emoji23]

reklama
Ja się na bank skusze szczególnie że mam mega dużo testów ciążowych. Ale bardzo bym chciała odczekać chociaż do dnia okresu. Co wszyscy wiemy że się nie zdarzy, no nie ma szans. Jak ma się test w domu to się zateatuje, a później wpatruje w tą biel 9dpo[emoji23]

Trzymam kciuki za jasna kreseczkę w 9dpo jak u mnie [emoji846]

Hej dziewczyny ja to chyba jestem jakaś inna.[emoji2960] Jak patrzę tu po was to macie w dniu owu piękne dwie kreski a ja już tyle tych testów zrobiłam że nigdy mi się druga mocna nie zrobiła zawsze ledwo widoczne bledziochy i to robione o różnych porach dnia. A owulację mam bo są potwierdzone monitoringiem więc i ci tu chodzi? [emoji848]

Może nie możesz trafić w pik LH. Ważne,, ze owu jest.
Możesz tez kupić testu clearblue. Wg mnie najlepsze. Jak pojawi Ci się uśmiechnięta buźka to znaczy, ze masz wlanie dwa najpłodniejszy dni i nie musisz się zastanawiac czy kolor kreski to już pozytyw

Poszłam jednak dzisiaj na betę i w piątek pójdę zobaczyć czy przyrasta. Na razie niziutka ale zobaczymy czy przyrasta. W sumie dopiero przedwczoraj wyszedł cień na teście o czułości 10. Trzymajcie kciuki żeby się udało.Zobacz załącznik 1082555

[emoji7][emoji7]ładna beta [emoji7][emoji7] moja pierwsza w poprzednim ciąży była 27,7

Dziewczyny mam pytanie , wczoraj przy teście owu wyszły mi dwie piekne grube krechy, dzisiaj zrobiłam test o tej samej porze i również wystąpiły dwie kreski . O czym to świadczy ? Nadal wysokie LH czyli jajeczko się nie uwolniło ? Albo uwolniło ale jeszcze wędruje ?

Ja tez bym chciała najlepiej co dwa dni przez cykl, ale niestety z Moim pracujemy na zmiany ... Jak mam na rano tak jak ten tydzień to przychodzę o 15.20 z pracy, a Mój wychodzi do pracy 15.40... ale od piątku zaczynaja się płodne a wtedy weekend i następny tydzień popołudniówki wiec całe ranki mamy dla siebie ;) Co do testów ja w tym mcu kupiłam właśnie clearblue elektroniczne zacznę robić od jutra :)

Dziewczyn, koleżanka zrobiła test i nie wiem jak Wy ale ja widzę dwie kreski. A może mam zwidy? 🙈

Załączniki

• IMG_20200219_172352.jpg
    IMG_20200219_172352.jpg
    574,5 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry