Mikstura
Fanka BB :)
Ja też mam na 6go, ale nie wiem, czy testować, czy dać sobie spokój [emoji1745]
Ja sobie sikne 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie sikne 6
Ja, owulacje mam mieć na dniach, wzięłam sobie wolne w pracy jutro i pojutrze [emoji3590] będę testować albo w moje urodziny albo w dzień kobiet [emoji73]Witam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
Jak uważasz, ja uważam że nawet 3 razy dziennie! [emoji28][emoji2368] Ginekolodzy zalecają raz na dwa dni, najwyżej raz dziennieCześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Ja widzę sens, tak właśnie zaszłam w ciążęDajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?
Powiem Wam, że w jakimś przygnębiającym nastroju się obudziłam, myślę, że i tym razem nic z tego nie będzie Wiem, że dopiero 15 dc, testy owulacyjne na razie same negatywny. Może najwyższy czas się pogodzić że nie będę miała więcej dzieci
No co Ty gadasz! Jeszcze przecież owulacja przed Tobą może być!
A nawet jak testy negatywne to nie znaczy że owu nie było. Moja koleżanka miała negatywne testy i jest w ciąży [emoji3]
Hej Dziewuszki.
U mnie dziś ciemniejsza kreseczka na teście. Dziś 10dpo. Chyba powoli zaczynam się cieszyć Zobacz załącznik 1082365
Ja się na bank skusze szczególnie że mam mega dużo testów ciążowych. Ale bardzo bym chciała odczekać chociaż do dnia okresu. Co wszyscy wiemy że się nie zdarzy, no nie ma szans. Jak ma się test w domu to się zateatuje, a później wpatruje w tą biel 9dpo[emoji23]. Termin @ wypada na 10.03 ale kto wie czy nie skuszę się testować trochę wcześniej Wiem wiem ze się nie powinno, ale cóż zrobie ?
. Kochana nie raz plamienie jest nie groźne, ale lepiej wszystkie przypadki sprawdzić. Idź do gina i się uspokój bo stres tez groźny ...