reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?

reklama
Dajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?
Wg mojego lekarza - nie. Nasienie mężczyzny potrzebuje czasu na regenerację. Mi lekarz powiedział, że najlepszy układ to co drugi dzień.

Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00

Od listopada to mało czasu minęło wiec głowa do góry. Polecam codIennie przy owu a jak się da to nawet 2 razy dziennie :) Wiek partnera racEj nie gra roli jeslijest zdrowy nie ma otyłości itp

W ulotce powinnaś mieć napisane ale przyjmuje się że w dzień testu i najlepiej dzień i dwa po?
A poza tym zaleca się seks przez cały cykl co dwa, trzy dni :)
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00

Może być od 12 do nawet 48 po pozytywnym teście

Witam się w 11 dc :) Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... :( Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda :) Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei :) Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ? :)
Jesteśmy w tym samym dc :) I termin @ na 7.03 więc będziemy testować razem :)

Ok to już jest nas 3 z podobna data do testowania :) Super :) W kupie raźniej hahah ;) ja mam cykle 30 dniowe stad data na @ 10.03

U mnie było tak. Pozytywny test był 14dc i wieczorem i rano. A stosunki były 13 I 15dc i się udało [emoji4] Były tylko dwa [emoji4]

reklama
Do góry