Dajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?
reklama
Maxi89
Fanka BB :)
Wg mojego lekarza - nie. Nasienie mężczyzny potrzebuje czasu na regenerację. Mi lekarz powiedział, że najlepszy układ to co drugi dzień.Dajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?
HappyBabyMama
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Od listopada to mało czasu minęło wiec głowa do góry. Polecam codIennie przy owu a jak się da to nawet 2 razy dziennie Wiek partnera racEj nie gra roli jeslijest zdrowy nie ma otyłości itp
W ulotce powinnaś mieć napisane ale przyjmuje się że w dzień testu i najlepiej dzień i dwa po?
A poza tym zaleca się seks przez cały cykl co dwa, trzy dni
A poza tym zaleca się seks przez cały cykl co dwa, trzy dni
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Może być od 12 do nawet 48 po pozytywnym teście
Dajecie mi nadzieję :-) a czy jest sens kochać się i rano i wieczorem ? Trochę się naczytałam o tym, że jeśli są dwie kreski na pasku owulacyjnym to do owulacji dochodzi w ciągu 12 h. Czy wtedy kochanie się po południu kolejnego dnia ma w ogóle sens ?
Saneatsui
Jesteśmy w tym samym dc I termin @ na 7.03 więc będziemy testować razemWitam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
Saneatsui
Nie no płodne się zaczynają zawsze wcześniej, w sensie śluz się już zmienia i WGL chcica sama w sobie większą owu mam mieć w sb albo nd ale robię testy więc się okażeNapisałaś pierwszy dzień płodnych wiec wzięłam to za owu.
Verona26
U mnie było tak. Pozytywny test był 14dc i wieczorem i rano. A stosunki były 13 I 15dc i się udało [emoji4] Były tylko dwa [emoji4]
reklama
Verona26
W dni płodne. Później kilka razy już w fazie lutealnej [emoji4] Ale to było oo 20dc
Dwa w całym cyklu?