reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przez trzy dni kapsułkę 600mg. To jest dawka, którą do tej pory przepisywał tylko lekarz i leczenie trwało 5-7dni.

reklama
Witam się w 11 dc :) Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... :( Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda :) Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei :) Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ? :)

Tulę :(

Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00

Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00

Najlepiej przez następne 2 dni co najmniej. Ale wcześniej tez bardzo wskazane!:)

Ps. O ile masz na myśli od chwili pozytywnego testu owu;)

Różne są teorie, ja w udanym cyklu miałam tylko 3 stosunki w dni płodne: 3dni przed owulacją, w owulację (tzn. W dzień pozytywnego testu owulacyjnego) i jeden dzień po 😉

Witam się w 11 dc :) Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... :( Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda :) Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei :) Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ? :)
Znam to kochana... ściskam Cię mocno. Dużo siły!

Najlepiej zacząć jeszcze przed testem 😀

reklama
Do góry