reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Nie nie mam owu jeszcze, pojawia się dopiero śluz płodny i WGL. Nie pisałam tam że mam owu już [emoji848]
Napisałaś pierwszy dzień płodnych wiec wzięłam to za owu.
HappyBabyMama
Witam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
Tulę
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Mimi94
Jest 1op 3x200 lub 1op 1x600Trzy kapsułki po 600mg? Czy jedną 600 i trzy tabsy po 200?
Parsley
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Najlepiej przez następne 2 dni co najmniej. Ale wcześniej tez bardzo wskazane!
Ps. O ile masz na myśli od chwili pozytywnego testu owu
eMeczk@
Różne są teorie, ja w udanym cyklu miałam tylko 3 stosunki w dni płodne: 3dni przed owulacją, w owulację (tzn. W dzień pozytywnego testu owulacyjnego) i jeden dzień poCześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
Maxi89
Znam to kochana... ściskam Cię mocno. Dużo siły!Witam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
Maxi89
Najlepiej zacząć jeszcze przed testemCześć, jestem tutaj nowa. Mam 38 lat i razem z partnerem staramy się o pierwsze dziecko. Obydwoje bardzo o nim marzymy ale nie wiem czy się uda. Mój partner ma 49 lat. Staramy się bezskutecznie od listopada. Chciałam Was spytać jak często się kochać od momentu gdy zobaczę dwie kreski na teście owulacyjnym. Testy robię codziennie o 17.00
reklama
locala
Zazwyczaj miałam 26-36 dlatego mysle że za mały [emoji2370]
Na prolaktynie się nie znam, ale progesteron na moje oko bardzo ładny..