reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny pomocy! Dzis zauwazylam minimalne uplawy takie zolto- brazowe, ledwo zauwazalne ale no nie mialam takich - czy mam panikowac? Isc do gina? Czy co z tym robic?
@kasiaa91 mialas chyba cos takiego?

reklama
W dzień kobiet powinien być mój 1dc. Mam nadzieję że nie przyjdzie i będą tłuste krechy na teście [emoji6] Ty też wtedy testujesz?
. Termin @ wypada na 10.03 ale kto wie czy nie skuszę się testować trochę wcześniej ;) Wiem wiem ze się nie powinno, ale cóż zrobie ? ;)
Dziewczyny pomocy! Dzis zauwazylam minimalne uplawy takie zolto- brazowe, ledwo zauwazalne ale no nie mialam takich - czy mam panikowac? Isc do gina? Czy co z tym robic?
@kasiaa91 mialas chyba cos takiego?
. Kochana nie raz plamienie jest nie groźne, ale lepiej wszystkie przypadki sprawdzić. Idź do gina i się uspokój bo stres tez groźny ...

. Termin @ wypada na 10.03 ale kto wie czy nie skuszę się testować trochę wcześniej ;) Wiem wiem ze się nie powinno, ale cóż zrobie ? ;)
. Kochana nie raz plamienie jest nie groźne, ale lepiej wszystkie przypadki sprawdzić. Idź do gina i się uspokój bo stres tez groźny ...
Dziekuje poobserwuje dzis jeszcze i jak bedzie to dalej to jutro pojde :/

Ta jedna to drugi lek tej samej serii?
To jest gynoxin 600
Screenshot_20200219_101730_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry