reklama
A polecisz coś kolwiek bez recepty. Stawiałam na ten cykl a tu taka wtopaNie znam go.
martini87
Fanka BB :)
Invag i provag u mnie się sprawdzaA polecisz coś kolwiek bez recepty. Stawiałam na ten cykl a tu taka wtopa
AsiaIN
. Termin @ wypada na 10.03 ale kto wie czy nie skuszę się testować trochę wcześniej Wiem wiem ze się nie powinno, ale cóż zrobie ?W dzień kobiet powinien być mój 1dc. Mam nadzieję że nie przyjdzie i będą tłuste krechy na teście [emoji6] Ty też wtedy testujesz?
. Kochana nie raz plamienie jest nie groźne, ale lepiej wszystkie przypadki sprawdzić. Idź do gina i się uspokój bo stres tez groźny ...Dziewczyny pomocy! Dzis zauwazylam minimalne uplawy takie zolto- brazowe, ledwo zauwazalne ale no nie mialam takich - czy mam panikowac? Isc do gina? Czy co z tym robic?
@kasiaa91 mialas chyba cos takiego?
Dziekuje poobserwuje dzis jeszcze i jak bedzie to dalej to jutro pojde :/. Termin @ wypada na 10.03 ale kto wie czy nie skuszę się testować trochę wcześniej Wiem wiem ze się nie powinno, ale cóż zrobie ?
. Kochana nie raz plamienie jest nie groźne, ale lepiej wszystkie przypadki sprawdzić. Idź do gina i się uspokój bo stres tez groźny ...
Mimi94
To jest gynoxin 600Ta jedna to drugi lek tej samej serii?
Do tej pory też tak było. Ale dzięki za pomocInvag i provag u mnie się sprawdza
Madlein
Ja znam ten lek. Jest bardzo dobry. Ale wyszedł w dawce 600mg i ten poleciłabym Ci bardziej. Trzy kapsułki powinne wystarczyć na największą nawet infekcję.Używałyscie może ten lek? Nie dostanę się do gina a jutro wyjeżdżam z pl i nie wiem czy jest sens kupować kolejny probiotyk.
Zobacz załącznik 1082387
Używalas obie wersje ? Którąś polecasz bardziej ?
To jest gynoxin 600Zobacz załącznik 1082403
reklama
Trzy kapsułki po 600mg? Czy jedną 600 i trzy tabsy po 200?
Ja znam ten lek. Jest bardzo dobry. Ale wyszedł w dawce 600mg i ten poleciłabym Ci bardziej. Trzy kapsułki powinne wystarczyć na największą nawet infekcję.