reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] To mamy do siebie całe 5 km [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Jak zadzwonisz i powiesz że ciąża to szybko ja dzwoniłam to ok miesiąca bez ciąży w ciąży jest szybko [emoji4] Przyjmuje w Janikowie [emoji4]
A długo się do niego czeka?
Ja z Pakości [emoji16]

Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
Zdania lekarzy są podzielone. Jedni mówili o cyklu, inni o pół roku. Miałaś zabieg? Ja miałam i odczekałam 3 miesiące, zaszłam w ciążę w 1 cyklu ale znów ją straciłam. Potem robiłam masę różnych badań, wiele rzeczy musiałam wyregulować i teraz znów powróciłam do starań [emoji4]

Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
My zaczęliśmy od razu po biochem. nie sprawdzałam nawet wtedy owulacji testami, przytulaliśmy się co 3 dni bo lekarz mówił, że może nie być owulacji. Na szczęście była i się udało. Trzymam kciuki za was [emoji8]

Ok dzięki za odpowiedź. Zabiegu nie miałam, mam nadzieję że wszystko ładnie się oczyściło. USG powinno sprawę wyjaśnić. Pogadam za tydzień z lekarzem i się dowiem jakie badania mam zrobić. Móiwłam mężowi żeby zaczoł łykać chociaż witaminy dla mężczyzn ale po nim to jak po kaczce spływa.

Dziewczyny pomocy... Owulacja ma być z prawego jajnika a dzisiaj mnie ciupie po lewej stronie a tam nie ma pecherzyka... Czy jest możliwość że ból idzie na x? Boli lewa strony czyli z prawej jest owulacja?

Ja brałam. Pierwszy raz w październiku 1x1 pęcherzyk urósł do 12 i zaginął w akcji endo jeszcze ldne było. W listopadzie bez miesiączki szła mi druga owulacja więc nie brałam Clo ale znowu 12mm i się wchłonął. W grudniu brałam Clo 2x1 pęcherzyki rosły ładnie ale później przystopowały po czym znowu wzrosły. Miałam 2 po 17mm endo kolo 7. W styczniu przerwa bo mąż miał operacje więc bez sensu branie i teraz w lutym 3 cykl z Clo 2x1 i mam 2 pęcherzyki 18mm i 2 po 10mm (dane z 11dc) endo 7. U mnie Clo nie wywołało armagedonu jak u niektórych dziewczyn. Oprócz uderzen gorąca nie mam żadnej patologi po CLO.
Hej, czy któraś z Was brała może clo? Jak efekty?

reklama
Do góry