reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pochwalę się też tu ho nie wszystkie są chyba na ogrkowych...
Także... Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]
20200218_140921.jpeg

reklama
Część dziewczyny, jestem tu nowa. Dopiero zaczynamy starania, mam nadzieję, że się w końcu doczekam.Gratuluję szczesciarom, którym się udało i zostaną w tym roku mamami :). Mam pytanie, czy wśród Was są kobietki, które mają wydłużona fazę lutealna? Ginekolog stwierdził w 16 dc, że widać pęknięty pęcherzyk i że już po owulacji. W 29 dc zaczęłam plamić, a okres przyszedł dopiero 35 DC. W sierpniu miałam usuwana zaawansowana endometrioze, na szczęście jajowody drożne, jajniki bez torbieli. Czy może któraś z Was jest w podobnej sytuacji z tymi plamieniami i długa faza lutealna? Czy jest możliwość, że ginekolog się pomylił i owu wcale w tym cyklu nie było? Pozdrawiam :)

Także... Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082164

Gratuluję! Ps. Coś mi się wydaje, że bardzo blisko siebie mieszkamy. Wnioskuję po imieniu i nazwisku lekarza 🤭[emoji12]

Heheh[emoji23][emoji23][emoji23] Tak pisałam Ci kiedyś jak napisałaś że mieszkasz w okolicach Inowrocławia [emoji23][emoji23][emoji23]
Gratuluję! Ps. Coś mi się wydaje, że bardzo blisko siebie mieszkamy. Wnioskuję po imieniu i nazwisku lekarza [emoji2960][emoji12]

Cudownie, bardzo się cieszę [emoji3590] a przed owu miałaś jeden pęcherzyk dominujący czy więcej? Ja ma 2 i mam stresa, że bliźniaki [emoji44][emoji44]
Także... Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082164

Stresa? Mi się marzą bliźniaki [emoji16]
Mój brat ma. Dwujajowe ale mega podobne już 8letnie dziewczynki. I była masakra z opieką nad nimi. Jedna osoba nie da rady 24/dobe się nimi zajmować. Brat pracował a bratowa non stop jak nie jedna to druga... No i ten wyzek taki wielki 😲

reklama
Dzięki, to teraz wspolzyc tak z 3 dni z rzędu dla pewności? Bo jak rozumiem owulacja powinna byc w ciągu 24h?
Czy może byc np juz po owu?
Oo, a któż to wrócił? :p ostatnio jak to pisałaś? “Tymczasem odmeldowuje się z wątku bo poziom frustracji i drażliwości na nim jest nie dla mnie. Chyba za stara jestem na to.. Powodzenia!“
Welcom back :p

Do góry