Ewq9
Fanka BB :)
Pokazuje mi apka że październikowaSuper [emoji7][emoji7][emoji7] będzie jeszcxe październikowa mamą czy już listopad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazuje mi apka że październikowaSuper [emoji7][emoji7][emoji7] będzie jeszcxe październikowa mamą czy już listopad?
Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.Ja się staram powstrzymywać, ale miękka fryta jestem w tej kwestii wiec pewnie za dwa dni coś spróbuje wysikać na dzień dzisiejszy do @ 8 dni, wiec pewnie i tak nic nie wyjdzie ale lubię ten dreszczyk emocji a Ty kiedy?
Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo [emoji85] obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? [emoji86] teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.
Zwolnienie, mam ciezka prace i po ostatnim poronieniu to sama szefowa kazała mi isc na zwolnienie wiec mam maseee wolnego czasu, zanudze się. Jade na 3cia i ostatnia juz bete
Szybko szybko Ja w 8dpo betę miałam zerową jeszcze, test biały (nawet bez cienia cienia) był do 12 dpo.Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.
Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.
[/QUOTE
betę w 13 dpo miałam <0,2 a wczoraj 4 dni później już kreseczka na teście. Nie trać nadziei
Uda się tym razem ja też w 8tyg straciłam ciaze. EhhhhTak, po 3 cyklach był 1 cykl z clo w którym się udało, niestety poronilam w 8 tc.
Jak dużo kreseczek się posypało od początku roku! Pięknie! Aż się wzruszyłam - nie wiem czemu, ah te hormony.
Czy jest tu ktoś kto musi czekać miesiąc lub dwa ze staraniami? Czy wszystkie już działające?
No ja tez jak dluzej cos porobię to czuje brzuch bardziej.. A moja praca niestety wymaga ciaglego skakania, latania i nerwow, nie wiem jak wysiedzę na l4 ale lepsze to niż przeciazanie sieJa na razie też na zwolnieniu, do piątku, przez zapalenie pęcherza a już się wynudziłam w poniedziałek chcę wrócić a dalej zobaczymy bo mam dość specyficzną pracę wymagajacą często dalekiej jazdy autem (czasami dziennie robię 600-700 km) a na razie widzę, że po głupim wyjeździe do lekarza brzuch mnie bardziej ciągnie i pobolewa... Tak samo jak się naskacze w domu. Najlepiej jak leżę - przechodzi wszystko...