reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja się staram powstrzymywać, ale miękka fryta jestem w tej kwestii wiec pewnie za dwa dni coś spróbuje wysikać 🤪 na dzień dzisiejszy do @ 8 dni, wiec pewnie i tak nic nie wyjdzie ale lubię ten dreszczyk emocji 🤪 a Ty kiedy?
Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo 🙈 obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? 🙉 teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.

Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo [emoji85] obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? [emoji86] teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.

Statystycznie 9dpo najczęściej jest implantacja wiec może być za wcześnie

Zwolnienie, mam ciezka prace i po ostatnim poronieniu to sama szefowa kazała mi isc na zwolnienie wiec mam maseee wolnego czasu, zanudze się. Jade na 3cia i ostatnia juz bete :)

Ja na razie też na zwolnieniu, do piątku, przez zapalenie pęcherza a już się wynudziłam :) w poniedziałek chcę wrócić a dalej zobaczymy bo mam dość specyficzną pracę wymagajacą często dalekiej jazdy autem (czasami dziennie robię 600-700 km) a na razie widzę, że po głupim wyjeździe do lekarza brzuch mnie bardziej ciągnie i pobolewa... Tak samo jak się naskacze w domu. Najlepiej jak leżę - przechodzi wszystko...

Kurczę, mam mały problem. Lekarz kazał zrobić progesteron w 25 dc, a to wypada w niedzielę. U mnie w okolicy wszystkie laboratoria zamknięte w weekendy, no i w kropce jestem. Robić w poniedziałek? Czy szukać labo gdzieś dalej?

Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo 🙈 obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? 🙉 teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.
Szybko szybko :) Ja w 8dpo betę miałam zerową jeszcze, test biały (nawet bez cienia cienia) był do 12 dpo.

[/QUOTE
betę w 13 dpo miałam <0,2 a wczoraj 4 dni później już kreseczka na teście. Nie trać nadziei

Jak dużo kreseczek się posypało od początku roku! Pięknie! Aż się wzruszyłam - nie wiem czemu, ah te hormony.
Czy jest tu ktoś kto musi czekać miesiąc lub dwa ze staraniami? Czy wszystkie już działające?

Cześć :) Ja czekam. Właśnie mam 3dc w pierwszej @ po poronieniu :)
Wiec zaczynamy starania z powrotem marzec-kwiecień :)

reklama
Ja na razie też na zwolnieniu, do piątku, przez zapalenie pęcherza a już się wynudziłam :) w poniedziałek chcę wrócić a dalej zobaczymy bo mam dość specyficzną pracę wymagajacą często dalekiej jazdy autem (czasami dziennie robię 600-700 km) a na razie widzę, że po głupim wyjeździe do lekarza brzuch mnie bardziej ciągnie i pobolewa... Tak samo jak się naskacze w domu. Najlepiej jak leżę - przechodzi wszystko...
No ja tez jak dluzej cos porobię to czuje brzuch bardziej.. A moja praca niestety wymaga ciaglego skakania, latania i nerwow, nie wiem jak wysiedzę na l4 ale lepsze to niż przeciazanie sie

Do góry