reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie to samo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Objawy już na miesiączkę,która zapewne zaraz zawita.. Glod na poziomie 100kg faceta się włączył,także nowy cykl zaraz zawita[emoji28]
Mam dziś to samo... Ile bigosu żem zjadła [emoji2961]

reklama
Ja ci powiem lepszy numer. Moja przyjaciółka wie o mnie sporo w 1sza ciążę zaszłam w 4tym cyklu potem długo nic i ta do mnie no co ty nie wiesz jak to się robi do dzieła. Chciałabym zaznaczyć że ona sama starała się o drugie dziecko 6lat i miała 6poronien w tym jedno żywe dziecko zmarło po porodzie.
Następna tez niby najlepsza przyjaciółka z dupy do mnie nie przejmuj się stracie się już dwa lata to pewnie tak ma być może pomysł o adopcji jak sama nie możesz mieć !!!! Najlepsze 2 przyjaciółki! !!
No to chyba nie do końca przyjaciółki :(

@Smerfetka94 ooo a jakie miałaś te pierwsze objawy przy jak długim cyklu i w którym dniu objawy [emoji3], bo ja wg kalendarzyka a w sumie kalendarzyków to moja owulacja była od 11-14 lutego, tzn w jakiś jeden dzień między tymi, natomiast w piątek 14 w pracy od godziny 12 tak mi się w głowie kręciło, jak nigdy... oczywiście nie biorę tego od razu za jakiś objaw, ale kręciło mi się tak do godziny 16 dopóki się nie położyłam w domu spać po pracy, nawet leżąc w łóżku mi wszystko wirowało [emoji19]
Moje cykle sa 32 dniowe.
Przy czym 20 stycznia poronienie.
17-18 dc zawsze miewam owulacje.
18dc mialam bol jajnika az promieniowalo do nogi,wtedy tez myslala ze to owulacja.
Ale 23dc zrobilam wieczorem test i kreska byla juz wyrazna.
Obstawiam w takim razie ze wtedy 18dc byla implantacja dlatego test wyszedl

Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno 😉, ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)

Ja ovarin biorę :)
Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno [emoji6], ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)

reklama
Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno [emoji6], ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)

Ja biorę miositogyn gt [emoji5]

Do góry