Daraa_94
Fanka BB :)
I już wie, że owulacja będzie z prawego jajnika.Dokładnie. Wg mnie „diagnoza” zdecydownie na wyrost
Jak nic się nie zmieni mam się zgłosić w maju na drożność. Bo wtedy minie rok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już wie, że owulacja będzie z prawego jajnika.Dokładnie. Wg mnie „diagnoza” zdecydownie na wyrost
I jak swirowalam tak kubel zimnej wody.Przestań! Nie słuchaj Giną bo co on może teraz stwierdzić. Myślę że 10mm to naprawdę nie sugeruje miesiączki. Niektóre dziewczyny nie maja w dniu miesiączki i pozytywnego testu pęcherzyka widocznego na usg. I a co ginekolodzy nie są w stanie nic powiedzieć. Mysl pozytywnie [emoji173][emoji173] Naprawdę Kochana, ja myślę że coś będzie w tym cyklu [emoji4]
Ja nie mam. Progesteron dwa dni temu miałam 38,20 przy normie 11-44.Dziewczyny - te ze świeżymi II - macie plamienia?
Właśnie tak się zaczęłam zastanawiać, bo jak tak ładnie idzie to jutro już może być 1 tys. nawet Ciekawe czy nie zaczną się już nudności. Zaczynam się baaardzo zastanawiać czy ja dobrze wyliczyłam tę owulację, no ale śluz płodny miałam tylko jeden dzień 28 stycznia, to niemożliwe, żeby ciąża była starsza o tydzieńMoże już coś będzie widać skoro tak ładnie przyrasta tego Ci życzę bo zawsze to mniej stresu później
Jestem na 1713 stronie, mam nadzieję że sprawa plamienia się wyjaśniła...Już mam leki od endo. Teraz inny problem od 19 plamie.
Trzymam kciuki za dobre wieści!Ja jutro idę do gina na USG kontrolne.
Ostatnio robiłam kilka lat temu po poronieniu...