reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja to sie modle zeby w wieku 36 babcia nie zostać [emoji23]
ja skoncze 36 w kwietniu. I naprawde uwazam to za piekny wiek. jak slysze, ze po 30 czy w okolicach 40 to pozne macierzynstwo to smiac mi sie troche chce... bo wiek, to tylko ogranicznik w naszej glowie. kurcze teraz jestem swiadoma kazdego swojego wyboru, ciesza mnie te male rzeczy, na ktore majac np 20lat, w ogole nie zwracalam uwagi, mam zajebistego faceta, jest moim mężem, partnerem, kochankiem i przyjacielem, zwiedzilam kawaleczek swiata (a jeszcze tyle przede mna bo jest tyle miejsc, ktore pokazemy naszemu dziecku (miejmy nadzieje dzieciom),, mam cudowna rodzine, najwspanialszych na swiecie rodzicow i braci, miejsce, ktore kocham calym serduchem, wspanialych przyjaciol, wieczory filmowe z moim P. przy butelce winka (moje bezalkoholowe :D ), zdrowie (oj tam, zdrowie zawsze mogloby byc lepsze, dlatego zycze go jak najwiecej i Wam i sobie). szczerzeee? jak zostane mama, to chyba osiagne pelnie szczescia i spelnienia w swoim zyciu, w wieku DOPIERO 36lat. I nie chodzi tylko o bycie rodzicem bo nie kazdy tego pragnie, ale o poczucie, ze jest sie spelnionym, ze osiagnelo sie wszystko to, o czym sie marzylo... Nie kazdy moze poczuc, ze doszedl tam, gdzie wszystko wywoluje usmiech i uczucie radosci...

U Wiola0904 ciąża była przy endo 7 z tego co pamietam? Wiec na razie nic nie wiadomo [emoji6]
no wlasnie u mnie endo 7mm 6dni po owulacji bylo. i szczerze to powiem Wam, ze dziekuje Bogu, ze nie zagladalam wtedy na grupe ani nie wiedzialam nawet jakie powinno byc, bo podejrzewam, ze bylabym zalamana, ze sie nie udalo

No to jak ja bede miala 36 to moja pierworodna bedzie miala 18 [emoji14] osiwieje ja wtedy [emoji14]
ja skoncze 36 w kwietniu. I naprawde uwazam to za piekny wiek. jak slysze, ze po 30 czy w okolicach 40 to pozne macierzynstwo to smiac mi sie troche chce... bo wiek, to tylko ogranicznik w naszej glowie. kurcze teraz jestem swiadoma kazdego swojego wyboru, ciesza mnie te male rzeczy, na ktore majac np 20lat, w ogole nie zwracalam uwagi, mam zajebistego faceta, jest moim mężem, partnerem, kochankiem i przyjacielem, zwiedzilam kawaleczek swiata (a jeszcze tyle przede mna bo jest tyle miejsc, ktore pokazemy naszemu dziecku (miejmy nadzieje dzieciom),, mam cudowna rodzine, najwspanialszych na swiecie rodzicow i braci, miejsce, ktore kocham calym serduchem, wspanialych przyjaciol, wieczory filmowe z moim P. przy butelce winka (moje bezalkoholowe :D ), zdrowie (oj tam, zdrowie zawsze mogloby byc lepsze, dlatego zycze go jak najwiecej i Wam i sobie). szczerzeee? jak zostane mama, to chyba osiagne pelnie szczescia i spelnienia w swoim zyciu, w wieku DOPIERO 36lat. I nie chodzi tylko o bycie rodzicem bo nie kazdy tego pragnie, ale o poczucie, ze jest sie spelnionym, ze osiagnelo sie wszystko to, o czym sie marzylo... Nie kazdy moze poczuc, ze doszedl tam, gdzie wszystko wywoluje usmiech i uczucie radosci...

reklama
Do góry