Rudaa94
Fanka BB :)
I ja w nos marzne
I nadal mam zimny nos [emoji849] w ogóle jest mi zimno ciągle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I nadal mam zimny nos [emoji849] w ogóle jest mi zimno ciągle...
Czyli musze zrobić trzy rzeczy
1. Ogrorkową
2. Zmienić profilowe
3. Być przekonaną o ciąży ( może takie pozytywne nastawienie faktycznie działa )
A potem już tylko beta i hurraaa fanfary i 9 miesięcy spokojnej ciąży [emoji1787][emoji854][emoji6]
Ej tez mam ciagle zimny nos i dlonie moge uznac za objaw?I nadal mam zimny nos w ogóle jest mi zimno ciągle...
Ja mam dziś ogorkowa jutro też zjem [emoji1787]Dobry plan [emoji846]
To ja idąc śladami Smerfetki oznajmiam, ze za tydzień przychodzę do Was z pozytywnym testem, o ile wytrzymam do 10 dpo [emoji2960][emoji2960]
No kurde raczej! U mnie się sprawdzilo. Z hot laski się zrobiłam zmarzluchem który wszędzie za sobą ciągnie kocEj tez mam ciagle zimny nos i dlonie moge uznac za objaw?
Ja mam dziś ogorkowa jutro też zjem [emoji1787]
A testuje w piątek za tydzień.
A tak na poważnie jutro idę do gina mam się spytać czy endometrium jest większe on coś może zobaczyć czy nie?
Trzymam Cię za słowo kobitoDobry plan [emoji846]
To ja idąc śladami Smerfetki oznajmiam, ze za tydzień przychodzę do Was z pozytywnym testem, o ile wytrzymam do 10 dpo
Ja mam dziś ogorkowa jutro też zjem [emoji1787]
A testuje w piątek za tydzień.
A tak na poważnie jutro idę do gina mam się spytać czy endometrium jest większe on coś może zobaczyć czy nie?
Czyli jak więcej to jest nadzieja?Na USG lekarz widzi ile endo ma cm