ElaStyczna
Fanka BB :)
Dobra.. to sie jeszcze nie podlamuje nadal jest nadziejaNo kurde raczej! U mnie się sprawdzilo. Z hot laski się zrobiłam zmarzluchem który wszędzie za sobą ciągnie koc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra.. to sie jeszcze nie podlamuje nadal jest nadziejaNo kurde raczej! U mnie się sprawdzilo. Z hot laski się zrobiłam zmarzluchem który wszędzie za sobą ciągnie koc
Cicho i prawie szeptem aczkolwiek pełnym ekscytacji tonem gratuluję . Oby tym razem wszystko poszło idealnie i bez żadnych stresów...To widzę mamy podobnie
Pęcherzyki mi nie rosną, i teraz się okaże czy w tym cyklu coś mi się udało wyhodowac. Wiem, że 8dc jest ciut wcześnie na monitoring ale mam jeszcze tylko jutro i w poniedziałek wizyte
Chyba właśnie nie chce@smerferka koniecznie jutro beta
Zawsze jest nadzieja ❤ ja byłam w lekkim dolku bo w czasie owu mąż był chory, później zaraz po owu ja się pochorowalam (dziad mnie zaraził ) i miałam takie przekonanie, że się nie uda bo organizm skupi się na walce z infekcja a nie tam na zaplodneniu. No i jakoś się udało . A wszystko w tym cyklu było nie tak. Choroba, testy owu które ciągle wychodziły pozytywne i nie wiedziałam czy w ogóle do owu doszło ... Tak więc nie poddawaj się bo życie potrafi bardzo nas zaskoczyć. Negatywnie jak i bardzo bardzo pozytywnieDobra.. to sie jeszcze nie podlamuje nadal jest nadzieja
Na razie brak dominujacego ale przynajmniej wiem, że bez torbieli i polipów. Jutro idę do innej gin. W poniedziałek będzie najlepszy dzień na monitoring a do środy jak nie pęknie to zastrzykI jak po usg?
Suuuper no widzisz i co bedziesz robila trzeci raz czy jak? Ciekawe ze Ci wyszedl test od 25 przy winiku ponizej 25 :-) ja chyba zrobie w sob jesli ma minac 72hDoczekałam się ! Minutę temu
Wczoraj było 2,38
Dzisiaj 6,13
Tak że rośnie ładnie na razie bo o 180% w 23 godziny