reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hahahaha no wyobrażam sobie! Czułam dokładnie to samo 😂 dobrze, że muszla była blisko bo aż przysiadlam sobie z wrażenia 💁‍♀️. Powiedz mu od razu a te walentynki zapamięta z lekko wcześniejszym prezentem 😉. A na romantycznej kolacji już będzie wiedział co świętujecie ❤
Haha dokładnie! W takich chwilach to plany idą w odstawkę. Mam ochotę wykrzyczeć to całemu światu. Boże jutro aż będę promieniała w pracy... JAK SŁOŃCE XDD

reklama
Masz rację! Co ma być to będzie! Na razie krecha jest wcale nie ciemna, to może jednak wcale nie 9 DPO było zagnieżdżenie tylko wcześniej... Dziś 13 DPO. A ja nic nie czułam XDD NIC A NIC. No nie wierzę po prostu. Jedyne co to to, że ostatni cykl był szalony i okropny i wymęczył mnie, a tutaj nic się nie działo :p Nawet teraz nie mogę sobie przypomnieć jak minęły mi te dni. Chyba nijak :p
U mnie też nic nie było. Nawet owulacji prawie nie czułam i spisałam cykl na straty. Zawsze bolalo bardzo a w tym cyklu coś tam lekko poćmiło 2h i cisza... A to cisza przed burza była! 😂

ja mam dokladnie takie samo podejscie :) moj P. dowiedzial sie jako pierwszy a nastepnie mama. Trzymala w tajemnicy az do 8 tygodnia gdy powiedzielismy mojemu rodzenstwu a znajomym w sylwestra jak juz byl 12 tydzien :) mama gdy jej powiedzialam plakala i jednoczesnie dziekowala mi za zaufanie i za to, ze mowie jej jako pierwszej. Dlatego postanowilismy z moim P. ze mimo, ze z dzidzia chcemy wszytsko po porodzie robic sami, tzn uczyc sie razem kapac, karmic, itd to poprosimy moja mame, zeby pobyla z nami kilka dni, bo wiem, ze ona poczuje sie wtedy wyjatkowo potrzebna a na tym bardzo mi zalezy :)
Kochana mamy dokładnie tak samo. Nie wyobrażam sobie przechodzić teraz przez najważniejszy czas w moim życiu bez mamy. Zresztą o czym ja piszę, ona od razu zauważyłaby po mnie, że coś kręcę! Bardzo chcę by była przy mnie, cokolwiek miałoby się stać :)

Ja niby tez nie bralam pod uwage ze cos pojdzie zle ale i tak tyle czytalam jednak ze maz sie smieje ze ja powinnam doktorat z poloznictwa napisac :D i ze po co ja chodze na usg przeciez ja jestem w stanie sama sobie wszystko zbadac ze taka "mundra" jestem juz :D
Trochę już jesteśmy takie prawie doktorki, nie można powiedzieć, że nie :D

Coś czuję, że w pracy się nie skupię, a pracować trzeba :D Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać, czy nie powiedzieć mu DZIŚ!!
kochana a nie mozesz teraz skoczyc do jakiejs biedronki albo tesco? gdziekolwiek gdzie znajdziesz cos dzieciecego... nawet do apteki po smoczek :) ja zawsze chcialam w ten sposob powiedziec P. ale nie wyszlo bo razem jechalismy po test i czuje lekki niedosyt przez to, dlatego czekam na usg polowkowe za 2 tygodnie i kupilam juz baloniki czarne z konfetti niebieskim i rozowym i skarpetki w tych samych kolorach i jak powiedza czy chlopczyk czy dziewczynka to zrobie mu niespodzianke i kaze przebic balonik

kochana a nie mozesz teraz skoczyc do jakiejs biedronki albo tesco? gdziekolwiek gdzie znajdziesz cos dzieciecego... nawet do apteki po smoczek :) ja zawsze chcialam w ten sposob powiedziec P. ale nie wyszlo bo razem jechalismy po test i czuje lekki niedosyt przez to, dlatego czekam na usg polowkowe za 2 tygodnie i kupilam juz baloniki czarne z konfetti niebieskim i rozowym i skarpetki w tych samych kolorach i jak powiedza czy chlopczyk czy dziewczynka to zrobie mu niespodzianke i kaze przebic balonik
O to że smoczkiem dobre! 🙂

Mama jest moją najbliższą osobą i chcę jej od razu powiedzieć, że nie wiadomo jak będzie, nie wiadomo czy donoszę tę ciążę, ale (o ile beta będzie prawidłowa) teraz ta ciąża jest i chcę żeby ze mną przechodziła przez to. Że jeżeli stracę to dziecko, to chcę żeby ona przy mnie była. Nie wyobrażam sobie inaczej :) Ale zaznaczę, że może być różnie, wiadomo :D
Skoro tak to odbierasz to nie czekaj tylko lec jutro do niej :)

reklama
Super pomysł :)

Do góry