reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hahahaha no wyobrażam sobie! Czułam dokładnie to samo 😂 dobrze, że muszla była blisko bo aż przysiadlam sobie z wrażenia 💁‍♀️. Powiedz mu od razu a te walentynki zapamięta z lekko wcześniejszym prezentem 😉. A na romantycznej kolacji już będzie wiedział co świętujecie ❤
Haha dokładnie! W takich chwilach to plany idą w odstawkę. Mam ochotę wykrzyczeć to całemu światu. Boże jutro aż będę promieniała w pracy... JAK SŁOŃCE XDD

reklama
Masz rację! Co ma być to będzie! Na razie krecha jest wcale nie ciemna, to może jednak wcale nie 9 DPO było zagnieżdżenie tylko wcześniej... Dziś 13 DPO. A ja nic nie czułam XDD NIC A NIC. No nie wierzę po prostu. Jedyne co to to, że ostatni cykl był szalony i okropny i wymęczył mnie, a tutaj nic się nie działo :p Nawet teraz nie mogę sobie przypomnieć jak minęły mi te dni. Chyba nijak :p
U mnie też nic nie było. Nawet owulacji prawie nie czułam i spisałam cykl na straty. Zawsze bolalo bardzo a w tym cyklu coś tam lekko poćmiło 2h i cisza... A to cisza przed burza była! 😂

ja mam dokladnie takie samo podejscie :) moj P. dowiedzial sie jako pierwszy a nastepnie mama. Trzymala w tajemnicy az do 8 tygodnia gdy powiedzielismy mojemu rodzenstwu a znajomym w sylwestra jak juz byl 12 tydzien :) mama gdy jej powiedzialam plakala i jednoczesnie dziekowala mi za zaufanie i za to, ze mowie jej jako pierwszej. Dlatego postanowilismy z moim P. ze mimo, ze z dzidzia chcemy wszytsko po porodzie robic sami, tzn uczyc sie razem kapac, karmic, itd to poprosimy moja mame, zeby pobyla z nami kilka dni, bo wiem, ze ona poczuje sie wtedy wyjatkowo potrzebna a na tym bardzo mi zalezy :)
Kochana mamy dokładnie tak samo. Nie wyobrażam sobie przechodzić teraz przez najważniejszy czas w moim życiu bez mamy. Zresztą o czym ja piszę, ona od razu zauważyłaby po mnie, że coś kręcę! Bardzo chcę by była przy mnie, cokolwiek miałoby się stać :)

Ja niby tez nie bralam pod uwage ze cos pojdzie zle ale i tak tyle czytalam jednak ze maz sie smieje ze ja powinnam doktorat z poloznictwa napisac :D i ze po co ja chodze na usg przeciez ja jestem w stanie sama sobie wszystko zbadac ze taka "mundra" jestem juz :D
Trochę już jesteśmy takie prawie doktorki, nie można powiedzieć, że nie :D

Coś czuję, że w pracy się nie skupię, a pracować trzeba :D Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać, czy nie powiedzieć mu DZIŚ!!
kochana a nie mozesz teraz skoczyc do jakiejs biedronki albo tesco? gdziekolwiek gdzie znajdziesz cos dzieciecego... nawet do apteki po smoczek :) ja zawsze chcialam w ten sposob powiedziec P. ale nie wyszlo bo razem jechalismy po test i czuje lekki niedosyt przez to, dlatego czekam na usg polowkowe za 2 tygodnie i kupilam juz baloniki czarne z konfetti niebieskim i rozowym i skarpetki w tych samych kolorach i jak powiedza czy chlopczyk czy dziewczynka to zrobie mu niespodzianke i kaze przebic balonik

kochana a nie mozesz teraz skoczyc do jakiejs biedronki albo tesco? gdziekolwiek gdzie znajdziesz cos dzieciecego... nawet do apteki po smoczek :) ja zawsze chcialam w ten sposob powiedziec P. ale nie wyszlo bo razem jechalismy po test i czuje lekki niedosyt przez to, dlatego czekam na usg polowkowe za 2 tygodnie i kupilam juz baloniki czarne z konfetti niebieskim i rozowym i skarpetki w tych samych kolorach i jak powiedza czy chlopczyk czy dziewczynka to zrobie mu niespodzianke i kaze przebic balonik
O to że smoczkiem dobre! 🙂

Mama jest moją najbliższą osobą i chcę jej od razu powiedzieć, że nie wiadomo jak będzie, nie wiadomo czy donoszę tę ciążę, ale (o ile beta będzie prawidłowa) teraz ta ciąża jest i chcę żeby ze mną przechodziła przez to. Że jeżeli stracę to dziecko, to chcę żeby ona przy mnie była. Nie wyobrażam sobie inaczej :) Ale zaznaczę, że może być różnie, wiadomo :D
Skoro tak to odbierasz to nie czekaj tylko lec jutro do niej :)

reklama
Super pomysł :)

Do góry