reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
kochana a nie mozesz teraz skoczyc do jakiejs biedronki albo tesco? gdziekolwiek gdzie znajdziesz cos dzieciecego... nawet do apteki po smoczek :) ja zawsze chcialam w ten sposob powiedziec P. ale nie wyszlo bo razem jechalismy po test i czuje lekki niedosyt przez to, dlatego czekam na usg polowkowe za 2 tygodnie i kupilam juz baloniki czarne z konfetti niebieskim i rozowym i skarpetki w tych samych kolorach i jak powiedza czy chlopczyk czy dziewczynka to zrobie mu niespodzianke i kaze przebic balonik
No niestety kochana, ale mieszkam w takim miejscu, że wszystko pozamykane o tej godzinie :( Nawet do centrum handlowego już nie zdążę bo do 22!

Przepraszam, że nie odpisywałam przez chwilę zniknęłam, ale musiała być rozmowa telefoniczna z przyjaciółką!! Ona musiała wiedzieć pierwsza w taki normalny sposób, bo to ziomek, wiadomo :D

No niestety kochana, ale mieszkam w takim miejscu, że wszystko pozamykane o tej godzinie :( Nawet do centrum handlowego już nie zdążę bo do 22!

Przepraszam, że nie odpisywałam przez chwilę zniknęłam, ale musiała być rozmowa telefoniczna z przyjaciółką!! Ona musiała wiedzieć pierwsza w taki normalny sposób, bo to ziomek, wiadomo :D
a nie masz od kogo pozyczyc smoczka? :D albo zrob jakas fajna kartke , taka od serca, cos z napisem tatusiu... i narysuj smiesznego bobasa z jednym zabkiem bo bedziesz zalowac pozniej ze sie nie powstrzymalas, albo nie wymylilas czegos takiego, zeby zostalo małżowi w pamieci na zawsze, wiem co mowie...

Doskonale Cię rozumiem, ja też po wielu latach starań, momentach zwatpien i nadziei wreszcie po raz pierwszy ujrzałam bladzioszka i chociaż czekam jeszcze na ostateczne potwierdzenie, bo to wcześnie, to przynajmniej wiem, że i dla mnie jest szansa😊 jeszcze raz gratuluję 😘
Dziękuję i Tobie również gratuluję ;* Teraz dopiero zacznie się świrowanie. Zaraz zacznę się bać, że coś się stanie od tych emocji XDD

Z ciekawości chyba jutro zrobię jeszcze tego Pinka ultraczułego, ciekawe jaka będzie różnica w kolorze kreski :D Kurde w najlepszych oczekiwaniach myślałam że co najwyżej będzie cień cienia cienia, a nie taka wyraźna 13 DPO ...

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry