ja mam tez 9 albo 10 dni po moze zatestuje jakos w srodku tygodnia zeby jednak troszke blizej tego okresu bylo- w środe o bo w czw mam delegacje to z rana nie bede miala czasu :-) a co :-) nie uda sie trudno ale kto wieTak, miałyśmy razem dzisiaj mam 10/9 dpo i właśnie nie wiem kiedy - najsensowniej oczywiście w sobotę kiedy albo II krechy albo okres
A Ty?
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Moze zapytaj go o monitoring gdy okres juz przyjdzie jesli oczywiscie chcialabys. Dowiedzialabys sie czy owulacja jest czy jej nie maTestuje jak głupia od 29 dc ale nic z tego.
Ostatni test wczoraj. We wtorek idę do ginekologa na wywołanie. Jestem po antykoncepcji i chyba po prostu coś nie działa tak jak powinno [emoji51]
Smerfetka94
Ale ja bylam bardzo ostrozna po tej becie. Tym bardziej ze to cykl po poronieniu. Nawet chlopakowi nie mowilam od razu.Dla mnie to jest bardzo mało.Gdybym miała taki wynik praktycznie w terminie @ bylabym barrrrrrdzo ostrożna w prognozowaniu U siebie ciąży.Taloe jest moje zdanie.
Wiedziałam ze dopoki nie minie 8 tydzień to wszystko moze sie wydarzyc
bleucoco
Dobrze wiedzieć, bo też mam jednego Pinka w szafceKochana uważaj na pinki szczególnie po czasie. Ja na każdym z nich miałam cień. I to na tyle widoczny że na zdjęciach bylo widać.
Smerfetka94
No na tym drugim cos widziałamWiesz co ty narobiłaś?
Teraz siedzę jak głupia i próbuję dojrzeć nieistniejącego ducha. ;-)
Wersja po wyschnięciu:Zobacz załącznik 1078278
bleucoco
Czytałam dziś na stronie apki Flo, że dziewczynie dopiero 20 dpo wyszedł pozytywny test domowy! Więc to wcale nie muszą być zmiany hormonalne. Może idź na betę? Przynajmniej jak będzie negatywna, to lekarz da Ci na wywołanie, a tak to może odesłać Cię z kwitkiem, bo nie będzie w 100% pewien czy to nie ciąża, tak myślęTestuje jak głupia od 29 dc ale nic z tego.
Ostatni test wczoraj. We wtorek idę do ginekologa na wywołanie. Jestem po antykoncepcji i chyba po prostu coś nie działa tak jak powinno [emoji51]
Taki mam zamiar
Moze zapytaj go o monitoring gdy okres juz przyjdzie jesli oczywiscie chcialabys. Dowiedzialabys sie czy owulacja jest czy jej nie ma
Będę musiała zrobić ale dopiero w czwartek dlatego chcę się uspokoić trochęTo w takim razie bardzo możliwe kochana. Słyszałam o takich historiach. Może w takim razie zrobić betę to byłby dobry pomysł
kasiaa91
ja mam tez 9 albo 10 dni po moze zatestuje jakos w srodku tygodnia zeby jednak troszke blizej tego okresu bylo- w środe o bo w czw mam delegacje to z rana nie bede miala czasu :-) a co :-) nie uda sie trudno ale kto wie
haha, ja też dobieram zawsze kalendarz pod prace i też w czwartek mam delegacje
w ogóle tak bardzo jak chce dziecka - tak bardzo nie wyobrażam sobie przerwy w pracy
reklama
Hmm nie planowałam bety szczerze mówiąc, ale z tego co wiem to na wywołanie okresu jest luteina a w przypadku ciąży ona nie szkodzi czy mylę się?
Czytałam dziś na stronie apki Flo, że dziewczynie dopiero 20 dpo wyszedł pozytywny test domowy! Więc to wcale nie muszą być zmiany hormonalne. Może idź na betę? Przynajmniej jak będzie negatywna, to lekarz da Ci na wywołanie, a tak to może odesłać Cię z kwitkiem, bo nie będzie w 100% pewien czy to nie ciąża, tak myślę