reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Niestety nie miałam takiej sytuacji, ale słyszałam o pomyleniu torbieli z pęcherzykiem ciążowym. Tylko czy u Ciebie pozwala na to czas od zapłodnienia? Żeby ten pęcherzyk był już w macicy? Chyba że to nie macica :D Może zrób test albo betę? A USG powtórz na pewno po następnej @ o ile przyjdzie - ja miałam torbiele czynnościowe i torbiele same odeszły z @ 😊
Z zapłodnienia by się zgadzało 4 tc. Tak to jest w macicy.

reklama
Nie po to sa tabelki zeby na nie nie patrzeć :)
6 przed terminem @ to chyba nie jest zle. Tym bardziej ze rosła i lekarz rowniez potwierdzil ze idzie w,dobrym kierunku i jesli wytrwam do 8 tygodnia to juz Bedzie z gorki :)
Dla mnie to jest bardzo mało.Gdybym miała taki wynik praktycznie w terminie @ bylabym barrrrrrdzo ostrożna w prognozowaniu U siebie ciąży.Taloe jest moje zdanie.

Popieram, też uważam że powinniśmy się wspierać realnie i czasem powiedzieć bolesną prawdę. Nie uważam za dobre jak teksty w stylu: "jak ty widzisz drugą kreskę to na pewno tam jest".
A podstawym objawem ciąży jest brak okresu...
Dziękuję. Dokładnie o to mi chodziło. O realne wsparcie i tak też starałam się to przedstawić najdelikatniej jak potrafiłam. Ale juz chyba nie ma po co tego roztrząsać. Brzuch mnie rozbolał jak na @ od tego stresu. Tak jak napisała @Roo - reset.

To ze napisalam ze wracam do Was za 12 dni z pozytywym testem...laski widzialyscie przy tym smiejaca sie minke?
Uwazacie ze to bylo tak na serio serio? :)
No nie, bo nawet jesli byłoby na rzeczy to wiem po sobie ze test moze wyjść nawet dopiero po terminie.
To bardziej było na rozluznienie

reklama
Do góry