reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Niestety nie miałam takiej sytuacji, ale słyszałam o pomyleniu torbieli z pęcherzykiem ciążowym. Tylko czy u Ciebie pozwala na to czas od zapłodnienia? Żeby ten pęcherzyk był już w macicy? Chyba że to nie macica :D Może zrób test albo betę? A USG powtórz na pewno po następnej @ o ile przyjdzie - ja miałam torbiele czynnościowe i torbiele same odeszły z @ 😊
Z zapłodnienia by się zgadzało 4 tc. Tak to jest w macicy.

reklama
Nie po to sa tabelki zeby na nie nie patrzeć :)
6 przed terminem @ to chyba nie jest zle. Tym bardziej ze rosła i lekarz rowniez potwierdzil ze idzie w,dobrym kierunku i jesli wytrwam do 8 tygodnia to juz Bedzie z gorki :)
Dla mnie to jest bardzo mało.Gdybym miała taki wynik praktycznie w terminie @ bylabym barrrrrrdzo ostrożna w prognozowaniu U siebie ciąży.Taloe jest moje zdanie.

Popieram, też uważam że powinniśmy się wspierać realnie i czasem powiedzieć bolesną prawdę. Nie uważam za dobre jak teksty w stylu: "jak ty widzisz drugą kreskę to na pewno tam jest".
A podstawym objawem ciąży jest brak okresu...
Dziękuję. Dokładnie o to mi chodziło. O realne wsparcie i tak też starałam się to przedstawić najdelikatniej jak potrafiłam. Ale juz chyba nie ma po co tego roztrząsać. Brzuch mnie rozbolał jak na @ od tego stresu. Tak jak napisała @Roo - reset.

To ze napisalam ze wracam do Was za 12 dni z pozytywym testem...laski widzialyscie przy tym smiejaca sie minke?
Uwazacie ze to bylo tak na serio serio? :)
No nie, bo nawet jesli byłoby na rzeczy to wiem po sobie ze test moze wyjść nawet dopiero po terminie.
To bardziej było na rozluznienie

reklama
Do góry