reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny...
Każda jest poddenerwowana.
Przychodząca @ każdą dołuje.
Literami ciężko wyrazić emocje, czasem jest gorszy dzień i coś co nie zrobiło by na nas normalnie wrażenia odczytujemy jako wrogie czy negatywne.

Ogłaszam RESET.

Nikt na pewno nie miał i nie ma nic złego na myśli.
Wszystkie życzymy sobie nawzajem najlepiej.
Najlepiej dwóch tłustych kreseczek a za 9 miesięcy... zimnej kapucziny i nieprzespanych nocy ;)
I mozemy sobie miec objawy jakie chcemy i kiedy chcemy a termin @ sam na zweryfikuje! 😁😂

reklama
Ja pewnie rano będę sprawdzać czy druga krecha dalej jest 😂
Ale w sumie nie wiem co myśleć mam taki jakiś dyskomfort cały dzień w obrebie prawego jajnika że szok. Nie boli tylko jakby mi się podwinęło czy cos 😒
Też bym sprawdzała!! Nawet żeby sobie popatrzeć :) Cud to cud, nie ma co sobie odmawiać :D

Czy ja Ciebie zjechałam? Nawet złego słowa nie napisałam, prócz tego, że bardzo (a nie "za" bardzo) się nastawiasz i czy by może nie zaczekać jeszcze trochę, żebyś później nie przechodziła przez to samo. W żaden sposób nie oceniłam negatywnie Twoich emocji. Wręcz przeciwnie, napisałam, że przeszłaś przez bardzo wiele. Emocjonalność nie jest czymś negatywnym i nie wiem czemu to z tego robisz.

Sądziłam, że jesteśmy tu po to, aby się wspierać, ale wspierać realnie, a nie tylko komuś przytakiwać. Wybacz, że wyraziłam swoją opinię i zupełnie niepotrzebnie się o Ciebie martwiłam :)
Popieram, też uważam że powinniśmy się wspierać realnie i czasem powiedzieć bolesną prawdę. Nie uważam za dobre jak teksty w stylu: "jak ty widzisz drugą kreskę to na pewno tam jest".
A podstawym objawem ciąży jest brak okresu...

.

Załączniki

• IMG_20200209_201742.jpeg
    IMG_20200209_201742.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 173
Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się też wtrącić, tamten miesiąc traktujesz też jako poronienie? bo wydawało mi się że ostatnio pisalas o jednym, ale mogę się mylić? Jeśli beta była 6, czy 7 to raczej potraktowalabym to jako ciążę biochemiczna a nie poronienie.
W październiku poronilam trzy dni przed wizyta gdzie miałam zobaczyc serduszko.
W styczniu beta tez normalnie rosla , bylam u lekarza , stwierdził ze macica wyglada na 4 tydzien. Wszystko mam udokumentowane :)

Do góry