Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja mam śluz przed owulacją potem gęsteje mi w owulację i potem mam już do @ śluz taki gęsty żółty nawet,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez działamy. [emoji846]
A szczyt śluzu jest chyba dzień przed owu. Poprawcie mnie jeśli się mylę
Sprawdzilam właśnie swoje objawy w cyklu w którym sie udalo.
Sutki zaczely mnie bolec 3-4 dni po pozytywnym tescie owu,. Teraz jest jakoś drugi dzien.
I niecaly tydzien pozniejw objawy grupy...
No to moze cos z tego bedzie..
Wkrecilam sie
Ja nigdzie nie napisalam ze objawy ciazy, no gdzie w takim czasieNaprawdę wierzysz ze 2 dp masz objawy ciąży? To jest noe możliwe. Po co się nakręcać dziewczyny dajcie spokoj.
Ja nigdzie nie napisalam ze objawy ciazy, no gdzie w takim czasie
Ale jesli cos sie dzieje innego w organizmie to człowiek moze czuc charakterystyczne objawt
A ja wierze ze moze być cos na rzeczyTak wcześnie to się jeszcze nic nie dzieje kobietko
Komórka może wędrować zapłodniona do macicy nawet 10 dni i wtedy nie wywoła Ci raczej objawów
Niby nie, ale ja od owulacji do zagniezdzenia czulam sie jak na okres, czulam sutki, mialam brazowe jakies plamienie, jajniki tez troche czulam, a po zagniezdzeniu objawy ustaly na jakis czas badz zmienily sie na inneTak wcześnie to się jeszcze nic nie dzieje kobietko
Komórka może wędrować zapłodniona do macicy nawet 10 dni i wtedy nie wywoła Ci raczej objawów