Smerfetka94
Fanka BB :)
Pewnie stres. Przezywasz bardzo...Dzięki bardzo :* do tego wszystkiego mi niedobrze cały czas ale to chyba już wkręta albo przez stres...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie stres. Przezywasz bardzo...Dzięki bardzo :* do tego wszystkiego mi niedobrze cały czas ale to chyba już wkręta albo przez stres...
A skąd wiesz ze vizir.....No niby tak, ale znowu będzie biel vizira i będzie mi przykro, a tak to „tylko” przyjdzie@
U mnie w cyklu, w ktorym poronilam od 9 dpo czulam juz takie pogryzania i uklucia jajnikow.. sluz mialam wodnisty raczej i bylo go duzo a spac chodzilam o 19Ja niestety widzę tylko słaby zarys, który może być fabryczny. Powtarzaj co dwa dni teraz albo codziennie jak jesteś niecierpliwa 10 dpo to wcześnie jeśli miałaś zagnieżdżenie dopiero np 9 dpo (a wtedy jest najczęściej). U mnie 11 dpo
Potestowałabym jak Wy, ale kurcze no jakoś wewnętrznie czuję, że to tylko niepotrzebne nerwy, bo @ we wtorek i tak może przyjść Mamcoraz więcej wątpliwości. Alenna szczęście nic mnie nie boli, piersi znośnie wrażliwe, nadole pobolewa ale teżprawie niezauważalnie. Chyba tak powinno być gdyby się udało. Te moje ostatnie bóle cycków i podbrzusza przed@ były zdecydowanie za silne jak na ciążę.
rano tempka powyżej 37 to chyba dobrze. Sprzątanie mnie wykończyło, więc ewidentnie jestem osłabiona. Pojawiło się więcej śluzu mlecznego ale w sumie niewidoczny, tylko moczy wkladkę. No nic.Trzeba czekać
Z drugiej strony... jeżeli zwykły paskowy test wczoraj po godzinie 16 wykazał te dwie kreski to raczej ten lepszy z teraz powinien wykazać ciąże co nie? Chociaż wczoraj w pracy sikalam tylko raz z rana i potem dopiero w domu robiąc test już nie wiem co mam myslec
U mnie dziś 10 dpo. No i tak czytam o tych Waszych testach, więc myślę sobie mam jakiś jeden test ciążowy (Tak, wiem co to jest jeden test, ale postanowiłam, że nie kupię więcej dopóki coś nie zacznie się dziać) to pójdę i siknę. Być może na zdjęciu nic nie będzie widać, ale na żywo jest tam cień cienia i dla mnie, gdzie przez 8 lat widziałam czystą, niczym niezmacona biel vizira jest to trochę szok[emoji44]
Test zwykły paskowy horienmedical z allegro no i nie z porannego moczu tylko z południowego.
Oceńcie same, bo już nie wiem, czy może i ja zacznę pakować się do psychiatryka[emoji12]
Na to wyglądaTo mój pierwszy cykl z testami. Myślicie, że owu tuż tuż?
Hej, u mnie tak samo. Testy owu ani razu nie pokazały mocniejszej kreski testowej od kontrolnej chociaż u mnie juz 16dc przy cyklach 29-30. Był moment, około 11-13dc ze kreski ciemniały, a teraz juz są prawie niewidoczne wiec ja się tym nie przejmuje i dalej działam.
Dziewczyny powiedzcie proszę jak to jest u Was ze śluzem? Czy od razu po owulacji się kończy czy jeszcze utrzymuje się jakiś czas?
To mój pierwszy cykl z testami. Myślicie, że owu tuż tuż?