Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja mam śluz przed owulacją potem gęsteje mi w owulację i potem mam już do @ śluz taki gęsty żółty nawet,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez działamy. [emoji846]
A szczyt śluzu jest chyba dzień przed owu. Poprawcie mnie jeśli się mylę
Sprawdzilam właśnie swoje objawy w cyklu w którym sie udalo.
Sutki zaczely mnie bolec 3-4 dni po pozytywnym tescie owu,. Teraz jest jakoś drugi dzien.
I niecaly tydzien pozniejw objawy grupy...
No to moze cos z tego bedzie..
![]()
Wkrecilam sie
Ja nigdzie nie napisalam ze objawy ciazy, no gdzie w takim czasieNaprawdę wierzysz ze 2 dp masz objawy ciąży? To jest noe możliwe. Po co się nakręcać dziewczyny dajcie spokoj.
Ja nigdzie nie napisalam ze objawy ciazy, no gdzie w takim czasie
Ale jesli cos sie dzieje innego w organizmie to człowiek moze czuc charakterystyczne objawt
A ja wierze ze moze być cos na rzeczyTak wcześnie to się jeszcze nic nie dzieje kobietko
Komórka może wędrować zapłodniona do macicy nawet 10 dnii wtedy nie wywoła Ci raczej objawów
![]()
Niby nie, ale ja od owulacji do zagniezdzenia czulam sie jak na okres, czulam sutki, mialam brazowe jakies plamienie, jajniki tez troche czulam, a po zagniezdzeniu objawy ustaly na jakis czas badz zmienily sie na inneTak wcześnie to się jeszcze nic nie dzieje kobietko
Komórka może wędrować zapłodniona do macicy nawet 10 dnii wtedy nie wywoła Ci raczej objawów
![]()