Zdrowka zycze! Czyli bez antybiotyku sie obeszlo to dobrze! Beta to na bank na tym etapie nie wyszlaby takze nic dziwnego...Ja mam dołazapalenie pęcherza hula w najlepsze a wyniki posiewu będą najpewniej we wtorek ... boli i stresuje się czy nie przejdzie na układ rozrodczy...
Wczoraj w 7-8 dpo beta ujemna (robiona generalnie pod katem antybiotykoterapii z założeniem że i tak może żadnej informacji nie dać - bo gdyby crp było duże to dowalili by mi antybiotyk dożylnie i z ciąży wtedy nici.. na szczęście był jeszcze generalnie ok...)
tak że dziś mam dzień z czekoladą i termoforem![]()
reklama
A którego masz najczęściej? U mnie od sierpnia 19dc pokazywał już pozytyw a w poprzednim cyklu dopiero 20 do 19 wyglądało to tak. Nawet nie było takiej wyraźnej jak u Ciebie na ostatniej. A 20 już był wyraźny pozytywA u mnie owu nawet chyba się nie zbliża [emoji30][emoji30][emoji30] czuje kolejny dupny cykl...
Zobacz załącznik 1077760
kasiaa91
Fanka BB :)
Wiem, od czwartku wypiłam 2 litry soku z żurawiny (oczywiście w jakiś 10 litrach wody bo wykrzywia od tego kwaśnego że hej!) ale nic tak nie poprawia humoru jak czekoladaZadnych czekolad. Tylko kwasne. Zapalenie pecherza lubi slodkie
Sok z zurawiny, herbata z cytrynamega duzo wody. I wygrzewac sie!
kasiaa91
Bez antybiotyku ciężkiego. Dostałam monural plus po wynikach posiewu będzie pewnie celowany.Zdrowka zycze! Czyli bez antybiotyku sie obeszlo to dobrze! Beta to na bank na tym etapie nie wyszlaby takze nic dziwnego...
Tyle że przy wysokim crp i zakażeniu nerek (a takie miano bakterii wyszło że były mełe szanse że nery bezpieczne) musieliby mi dać antybiotyk dożylnie nie patrząc na ‚ryzyko’ ciąży...
To nie jest lepszy test. Jakbyś go rozebrała na części to tam w środku jest test paskowy. Możesz zobaczyć co na nim jest. Pisałam wcześniej że kobitka robiła testy ciążowe na innych wychodziły kreski cienie, a clear blue pokazał brak ciąży. Rozmontowała go a tam w środku na paskowym dwie krechy... Więc wszystko się może zdarzyć [emoji6]myslisz ze to ma znaczenie? Ze taki lepszy test ma prawo nie wykazać ciąży po kilku siusianiach?
Ostatnia edycja:
bleucoco
Nie chcę się kierować takimi objawami, bo wiadomo - co organizm to innyU mnie w cyklu, w ktorym poronilam od 9 dpo czulam juz takie pogryzania i uklucia jajnikow.. sluz mialam wodnisty raczej i bylo go duzoa spac chodzilam o 19
![]()

bleucoco
No niby nie wiem. Może masz rację i czas zmienić myślenie i nie bać się tych testów. Prawda jest taka, że żadna z nas na 100% nie wie czy się udało czy nie dopóki nie przyjdzie krwawienie. ZobaczeA skąd wiesz ze vizir.....

reklama
bleucoco
Niestety, ale popieram przedmówczynię... Organizm nawet jeszcze nie wie, że jest w ciąży, a komórka jajowa jest w jajowodzie i nie wysyła żadnych sygnałów. Najwcześniej coś czuć, to 6 dpo w przypadku najwcześniej możliwej implantacji, która i tak zazwyczaj wg badań występuje 9 dpoNaprawdę wierzysz ze 2 dp masz objawy ciąży? To jest noe możliwe. Po co się nakręcać dziewczyny dajcie spokoj.