Takie testy robiłam obydwa i na nich mi te kreski wychodza. Mam tylko jeszcze tylko pinka, ale go nie robilam@Goska2792 hmmmm to faktycznie dziwna sytaucja. A jaki to test. Chociaż ja w poprzednim cyklu miałam wyraźna kreske na bobotescie i na pinku strumieniowym, a beta negatywna i już więcej ich nie kupie. Mam jeszcze 3 pinki płytkowe ( mąż dokupił do testów owulacyjnych) pewnie je zrobie ale wezmę na nie od razu poprawkę.
@Daraa_94, ooo tak. Trochę słońca i od razu chce się żyć [emoji274][emoji274][emoji274]
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Takie testy robiłam obydwa i na nich mi te kreski wychodza. Mam tylko jeszcze tylko pinka, ale go nie robilam
Tez je miałam i one jako pierwsze pokazały mi cień w ciąży z małą, a nigdy nie widziałam na nich fałszywego cienia [emoji846]
No nic zobaczymy. Opcji jest wiele poczawszy od wadliwych testów , błąd laboratorium, jajeczko pękło później niż lekarka zakładała, bo po owulacji nie byłam sprawdzić. Nie ma co spekulować do środy niedługo to się wszystko wyjaśni.Tez je miałam i one jako pierwsze pokazały mi cień w ciąży z małą, a nigdy nie widziałam na nich fałszywego cienia [emoji846]
ForgetMeeNot
No nic zobaczymy. Opcji jest wiele poczawszy od wadliwych testów , błąd laboratorium, jajeczko pękło później niż lekarka zakładała, bo po owulacji nie byłam sprawdzić. Nie ma co spekulować do środy niedługo to się wszystko wyjaśni.
Trzymam w takim razie kciuki za piękne dwie krechy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji846]
misiaidymek
Zaciekawiona BB
Tak zrobię, skocze do sklepu zrobić jutro rano czy poczekać do poniedziałku?Widzę cień na jednym i drugim. Trzymam kciuki. I tak jak dzieczyny radzą. Kup clearblue może. Ona są bardzo dokładne
Rudaa94
Jak wytrzymasz do poniedzialku
Tak zrobię, skocze do sklepu zrobić jutro rano czy poczekać do poniedziałku?
ForgetMeeNot
Tak zrobię, skocze do sklepu zrobić jutro rano czy poczekać do poniedziałku?
Jak masz cierpliwość to czekaj [emoji846][emoji846][emoji846][emoji5][emoji5][emoji5] ja należę niestety do tych w gorącej wodzie kąpanych [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie tak te fałszywe kreski w poprzednim cyklu wkurzyły, ze teraz mam w szafce 3 testu clearblue i jak mi chiński pasiak pokaże wczeniej cień kreski mam w pogotowiu precyzyjnego Szwajcara zeby sobie nadziei nie robić [emoji846] i na betę pójdę dopiero jak mo CB pokaże pozytyw. Nie lubię pobierania krwi a teraz jeszcze sezon grupowy i wlansie z labo z tego tygodnia przytargalam najprawdopodobniej jakiegos wirus
ForgetMeeNot
A u mnie owu nawet chyba się nie zbliża [emoji30][emoji30][emoji30] czuje kolejny dupny cykl...
Smerfetka94
Laski kurde ale chciałabym juz zatestowac
reklama
Smerfetka94
No faktycznie slabiutkoA u mnie owu nawet chyba się nie zbliża [emoji30][emoji30][emoji30] czuje kolejny dupny cykl...
Zobacz załącznik 1077760