reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja tak miałam pierwszy raz w życiu, że we wtorek miałam owulację 28.01, a w piątek miałam objawy infekcji, przy czym w ogóle nie było brzydkiego zapachu upławów ani nic! Może to dobry znak :)
Ja tez bez uplawow, zapachu itp..
Nawet gin nic nie widzial przy badaniu.
Kilka dni i minelo. Tak bylo w obydwu ciazach

reklama
Halo dziewczyny z 10 dpo! Meldujecie się? Jak zdrowie? Testujecie? Ja czekam, ale powiem Wam, że czuję się słabo... Po wczorajszych nudnościach i krótkich bólach jajnika dziś czuję się jak przeżuta i wypluta. W głowie się kręci, w nogach jakoś sił nie ma. Jest dziwnie. Wcześniej oczywiście tak nie miałam 😂 Ciekawe czy znowu hormony płatają mi figle. Piersi też jakby inne - niby pełne, ciężkie i tkliwe, ale inaczej, niż zawsze przed @. No nic. Poczekamy, zobaczymy.
Ja dziś 11 dpi wczoraj zrobiłam test i biel .... A objawów żadnych o dziwo ani na okres ani jakby ciazowych cisza. Ostatnio zawsze przed @ miałam milion objawów. Hmmm.

Ja używam testów owu horienmedical i w instrukcji jest napisane żeby robić je z porannego moczu, ale ja testuje ok godziny 17-18. Jak na razie brak pozytywu, a 14dc przy cyklach 29-30. Może jutro spróbuje zatestowac rano? [emoji848] Czy któraś z Was używała może tych testów?

Ja używam teraz. Aktulnie mam 17dc i testu owu blaaaaaade jak miś polarny [emoji51][emoji51][emoji51]

reklama
Do góry