Verona26
Fanka BB :)
Looo to mozsz jeszcze bety ni miec poniesionej mi 3 dni przed @ w 11dpo wyszła 13.25 więc dopiero po zagniezdzaniu było [emoji4]
5dni przed @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5dni przed @
Matko jak to możliwe?!?! Co za *****!!! Jakim cudem w takim razie test z cieniem jak beta tak niska... Tak czy siak jeszcze nic straconego do terminu @Wynik 2.29 niestety
Wieczorem w 10 dpo? Chyba bez sensu. Duphaston mam odstawic od niedzieli, więc muszę dziś zapisac się do gine po pracy żeby wiedzieć czy odstawiać. A tak to jutro wyszedłby negatywny i dalej bym nie wiedziala, czy odstawiac czy nieA moze zrob test zanim pojdziesz
To robisz mi nadzieję, że u mnie to był dobry znak, bo też przeszło po kilku dniach ZobaczymyJa tez bez uplawow, zapachu itp..
Nawet gin nic nie widzial przy badaniu.
Kilka dni i minelo. Tak bylo w obydwu ciazach
A no zobaczymy w razie gdyby okres się nie pojawił to powtórzę. Nie robiłabym gdyby nie ten cień na teście rano.Looo to mozsz jeszcze bety ni miec poniesionej mi 3 dni przed @ w 11dpo wyszła 13.25 więc dopiero po zagniezdzaniu było [emoji4]
Mi przechodzilo dopiero po kilku dniach od zrobienia testu. Czyli juz po spóźniajacym sie okresieTo robisz mi nadzieję, że u mnie to był dobry znak, bo też przeszło po kilku dniach Zobaczymy
Czas trwania zależy od kobiety, zresztą ja zaczęłam brać lactovaginal i smarowałam clotrimazolem Tak to też by mi się nie uregulowało tak szybko.Mi przechodzilo dopiero po kilku dniach od zrobienia testu. Czyli juz po spóźniajacym sie okresie
A no zobaczymy w razie gdyby okres się nie pojawił to powtórzę. Nie robiłabym gdyby nie ten cień na teście rano.
Dobrze... po weekendzie będzie betaCiemnieje! Jest dobrze, naprawdę! Będzie wszystko ok. Zrób bete dla potwierdzenia i zapraszam do nas na wątek październikowych mam! [emoji7][emoji173]