katherinnn
Fanka BB :)
Więc bądźmy dobrej myśli9 dpo to już może być to Ja jestem 10 dpo i to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc bądźmy dobrej myśli9 dpo to już może być to Ja jestem 10 dpo i to samo
Pięknie ciemnieje
Cieszy oko...Pięknie ciemnieje
Uwierz mi, że też nie wiem czego się spodziewać. Twoja ściemniala moja jest ledwie widoczna, ale co ma być to będzie nie mamy niestety na to wpływu. Ja jestem dobrej myśli i będę trzymac kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczkiCieszy oko...
Tylko pluje sobie w twarz ,ze mogłam czekać do @
Dziękuję...również trzymam mocno kciuki za każdą z osobna tutaj tak wiem ze sciemniala...Ale czasem niewiedza jest lepsza ... no cóż co ma być to będzieUwierz mi, że też nie wiem czego się spodziewać. Twoja ściemniala moja jest ledwie widoczna, ale co ma być to będzie nie mamy niestety na to wpływu. Ja jestem dobrej myśli i będę trzymac kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki
Trzymam mocno kciukiWięc bądźmy dobrej myśli
Już teraz nic nie poradziszCieszy oko...
Tylko pluje sobie w twarz ,ze mogłam czekać do @