reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tez mam postanowienie czekac do @. Dzis moj 22dc , ale oststnio moje cykle sa dziwne bo @ przychodzi kiedy chce pomimo Dupka. Czysto teoretycznie w srode biore ostatnia tabletke wiec ok Walentynek @ powinna przyjsc

I gratki @Nadzieja29 pozytywnego testu.. :-) jak rowniez i innym dziewczynom:-)

Tobie tez szybko zleci :-) Tez nie szukam objawow, co ma byc to bedzie.. :-)
Dobrze ze nie mam testow w domu bo pewnie za tydzień juz bym robila :D

Ale powiem Wam ze jaja..ostatnie dwie ciaze zaczely sie a"la infekcja tam na dole..
Teraz jak poczuje znowu to już bede miec pewnosc..A zawsze czulam to jeszcze kilka dni przed @

Ciemnieje! Jest dobrze, naprawdę! Będzie wszystko ok. Zrób bete dla potwierdzenia i zapraszam do nas na wątek październikowych mam! [emoji7][emoji173]
Dziękuję...również trzymam mocno kciuki za każdą z osobna tutaj [emoji7][emoji8][emoji8] tak wiem ze sciemniala...Ale czasem niewiedza jest lepsza ... no cóż co ma być to będzie [emoji6][emoji4]

reklama
Dobrze ze nie mam testow w domu bo pewnie za tydzień juz bym robila :D

Ale powiem Wam ze jaja..ostatnie dwie ciaze zaczely sie a"la infekcja tam na dole..
Teraz jak poczuje znowu to już bede miec pewnosc..A zawsze czulam to jeszcze kilka dni przed @
Ja tak miałam pierwszy raz w życiu, że we wtorek miałam owulację 28.01, a w piątek miałam objawy infekcji, przy czym w ogóle nie było brzydkiego zapachu upławów ani nic! Może to dobry znak :)

Do góry