reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, jutro planuje zrobić badania, bo będę miała 3 dc. FSH, LH, PRL, DHEA-S, SHBG. Coś jeszcze polecacie? Czy na któreś z nich można dostać skierowanie z NFZ, czy wszystkie płatne tylko?

Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.

Ja miałam pieprzyk pod piersią i ciągle zahaczałam go stanikiem. W końcu poszłam do rodzinnego obejrzał i dał skierowanie na onkologie. Paprało się to strasznie z czasem krwawiło.

Zabieg szybki w szpitalu pach ciach usuneli, zmiana niezłośliwa i gitara.

Pieprzyk powinien niepokoić jak ma nieregularne brzegi i ma różne kolory ;) Także skonsultuj to i Ci powiedzą czy to ruszać czy nie :)

Beta 43,2
emoji16.png

Gratulacje!!

Piękne wieści!

26

Wątpię... Myślę że problem tkwi w czymś innym. W pierwsza ciążę która straciłam prawdopodobnie pomogla mi zajść luteina. Teraz jej nie biorę także wątpię że bez niej może się udać....

Luteina podtrzymuje ciąże a nie powoduje jej poronienie...

Dziewczyny, jutro planuje zrobić badania, bo będę miała 3 dc. FSH, LH, PRL, DHEA-S, SHBG. Coś jeszcze polecacie? Czy na któreś z nich można dostać skierowanie z NFZ, czy wszystkie płatne tylko?

FSH, LH zrobi się na NFZ.

Co do reszty nie wiem, bo nie robiłam.

Brrr przede mną sadysta (stomatolog) szczękowy. Trzymać kciuki bym nie spierdzieliła z fotela ;)

reklama
Do góry