reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

w ogole sie nie denerwuj!!! wiem, ze latwo nie jest i na pewno nie bedzie ale kochana zobaczysz, ze wszystko bedzie zajebiscie! jak poszla sesja? sprobuj nie rozmyslac, pelen relaks :) przegladaj wszystkie dzieciece4 rzeczy, wozki, bujaczki itd. to uspokaja :)
W sumie zdalam wszystko zanim się sesja zaczęła 🙈 kochana ja od listopada ciuszki kupuje tylko neutralne żeby nie było hahaha ❤️

reklama
Ja tak miałam w styczniu, mówię doktorkowi że clo na mnie źle działa bo śluzu brak i endo cienkie i moze by tak przepisał lametta bo podobno lepsza jest, i ciach recepta wypisana [emoji23]
Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i recepty [emoji85]

Ja ostatnio jak badałam hormony to babka nie wiedziała co ma wpisać w zestawieniu i jej pokazałam palcem które to jest badanie AMH, no bo przecież nie ma czegoś takiego...

A u ginekologa kiedyś jak zaczęłam mówić które badania miałam robione i jakie leki brałam to zaczął się mnie pytać - a na co to jest?
Spoko mój były gine jak poronilam zabronil mi brać przeciwbolowych bo przecież to ze krwawie nic nie znaczy a były skrzepy to nic. Na ujastku w krakowie za głowę się złapali co on mi naopowiadał. I wierz cie mi nawet no spy nie zażyłam jak ronilam bo za ranił czegokolwiek zazyc a do szpitala trafilam bo ból był już nie do wytrzymania a sukin*** nie raczył ide mnie telefonu odebrać!

Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.
Zdjęcie bardzo przejaskrawione ale wyglada jak zmiana do wycięcia - zapisz się do chirurga onkologa i wytnij tradycyjnie (laser mimo że ranka ładniejsza uniemożliwi badanie histo)
I bez nerwów bo to zazwyczaj łagodne zmiany! :) sama miałam usuwane coś podobnego na brzuchu.

reklama
Ja już jestem pewna, ze to nie ciąża... czas iść na badania ... poziom prolaktyna... załamka... dzisiaj miałam parę kropelka z piersi cos podobnego do mleka ...więc myślę, że te duże obolale piersi ,żyłki na sutkach to właśnie problem z prolaktyna...
Załamka...Ja się poddaje...
A za Was Kochane trzymam kciuki...

Do góry