W sumie zdalam wszystko zanim się sesja zaczęła kochana ja od listopada ciuszki kupuje tylko neutralne żeby nie było hahahaw ogole sie nie denerwuj!!! wiem, ze latwo nie jest i na pewno nie bedzie ale kochana zobaczysz, ze wszystko bedzie zajebiscie! jak poszla sesja? sprobuj nie rozmyslac, pelen relaks przegladaj wszystkie dzieciece4 rzeczy, wozki, bujaczki itd. to uspokaja
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Dzisiaj 30 dc. A mam między 25-31... Chociaż i zdarzył się 34, oczywiście jak zrobiłam betę to @ przyszła na drugi dzień [emoji23]
Ile jeszcze dni do @?
locala
Ja tak miałam w styczniu, mówię doktorkowi że clo na mnie źle działa bo śluzu brak i endo cienkie i moze by tak przepisał lametta bo podobno lepsza jest, i ciach recepta wypisana [emoji23]
Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i recepty [emoji85]
locala
@zawsze wie kiedy przyjść [emoji19] w zeszłym cyklu ledwo zaczęłam odpakowywac test i ciach wstretna przylazła [emoji51]
Dzisiaj 30 dc. A mam między 25-31... Chociaż i zdarzył się 34, oczywiście jak zrobiłam betę to @ przyszła na drugi dzień [emoji23]
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
monika1708
Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i recepty
no dokładnie
ale fakt że w klinice pomogli
Spoko mój były gine jak poronilam zabronil mi brać przeciwbolowych bo przecież to ze krwawie nic nie znaczy a były skrzepy to nic. Na ujastku w krakowie za głowę się złapali co on mi naopowiadał. I wierz cie mi nawet no spy nie zażyłam jak ronilam bo za ranił czegokolwiek zazyc a do szpitala trafilam bo ból był już nie do wytrzymania a sukin*** nie raczył ide mnie telefonu odebrać!Ja ostatnio jak badałam hormony to babka nie wiedziała co ma wpisać w zestawieniu i jej pokazałam palcem które to jest badanie AMH, no bo przecież nie ma czegoś takiego...
A u ginekologa kiedyś jak zaczęłam mówić które badania miałam robione i jakie leki brałam to zaczął się mnie pytać - a na co to jest?
kasiaa91
Zdjęcie bardzo przejaskrawione ale wyglada jak zmiana do wycięcia - zapisz się do chirurga onkologa i wytnij tradycyjnie (laser mimo że ranka ładniejsza uniemożliwi badanie histo)Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia
To jest na brzuchu koło żeber.
I bez nerwów bo to zazwyczaj łagodne zmiany! sama miałam usuwane coś podobnego na brzuchu.
Mi się pojawiła 10 sekund po teście [emoji23]@zawsze wie kiedy przyjść [emoji19] w zeszłym cyklu ledwo zaczęłam odpakowywac test i ciach wstretna przylazła [emoji51]
Ale głupia jeszcze z nadzieją na test zerkenalm [emoji854][emoji6]
reklama
Nadzieja29
Ja już jestem pewna, ze to nie ciąża... czas iść na badania ... poziom prolaktyna... załamka... dzisiaj miałam parę kropelka z piersi cos podobnego do mleka ...więc myślę, że te duże obolale piersi ,żyłki na sutkach to właśnie problem z prolaktyna...
Załamka...Ja się poddaje...
A za Was Kochane trzymam kciuki...
Załamka...Ja się poddaje...
A za Was Kochane trzymam kciuki...