reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

w ogole sie nie denerwuj!!! wiem, ze latwo nie jest i na pewno nie bedzie ale kochana zobaczysz, ze wszystko bedzie zajebiscie! jak poszla sesja? sprobuj nie rozmyslac, pelen relaks :) przegladaj wszystkie dzieciece4 rzeczy, wozki, bujaczki itd. to uspokaja :)
W sumie zdalam wszystko zanim się sesja zaczęła 🙈 kochana ja od listopada ciuszki kupuje tylko neutralne żeby nie było hahaha ❤️

reklama
Ja tak miałam w styczniu, mówię doktorkowi że clo na mnie źle działa bo śluzu brak i endo cienkie i moze by tak przepisał lametta bo podobno lepsza jest, i ciach recepta wypisana [emoji23]
Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i recepty [emoji85]

Ja ostatnio jak badałam hormony to babka nie wiedziała co ma wpisać w zestawieniu i jej pokazałam palcem które to jest badanie AMH, no bo przecież nie ma czegoś takiego...

A u ginekologa kiedyś jak zaczęłam mówić które badania miałam robione i jakie leki brałam to zaczął się mnie pytać - a na co to jest?
Spoko mój były gine jak poronilam zabronil mi brać przeciwbolowych bo przecież to ze krwawie nic nie znaczy a były skrzepy to nic. Na ujastku w krakowie za głowę się złapali co on mi naopowiadał. I wierz cie mi nawet no spy nie zażyłam jak ronilam bo za ranił czegokolwiek zazyc a do szpitala trafilam bo ból był już nie do wytrzymania a sukin*** nie raczył ide mnie telefonu odebrać!

Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.
Zdjęcie bardzo przejaskrawione ale wyglada jak zmiana do wycięcia - zapisz się do chirurga onkologa i wytnij tradycyjnie (laser mimo że ranka ładniejsza uniemożliwi badanie histo)
I bez nerwów bo to zazwyczaj łagodne zmiany! :) sama miałam usuwane coś podobnego na brzuchu.

reklama
Ja już jestem pewna, ze to nie ciąża... czas iść na badania ... poziom prolaktyna... załamka... dzisiaj miałam parę kropelka z piersi cos podobnego do mleka ...więc myślę, że te duże obolale piersi ,żyłki na sutkach to właśnie problem z prolaktyna...
Załamka...Ja się poddaje...
A za Was Kochane trzymam kciuki...

Do góry