reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A cykle masz ilu dniowe? Reguralnie? Robiłaś jakieś testy owu lub monitoring? Może owulacja się przesunęła albo po prostu jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia? Jest kilka opcji więc jeszcze się nie zalamuj ❤ ja też mówiłam, że na pewno się nie uda, że nie będę mieć już więcej dzieci i się udało w końcu. I Tobie też się uda zobaczysz ❤ A z testem poczekaj jeszcze z 2 dni i spróbuj znów. Póki nie ma @ jest jeszcze szansa i nadzieja!
Cykle mam 28- 30 dni. Przed strata ciąży potrafilam nie mieć miesiączki po 2 miesiące ale to inna sytuacja bo miałam wtedy polip do operacji itd i właśnie tą luteine brałam potem i miesiączki się uregulowaly. A teraz po stracie są naprawdę regularne

Kochana ja mialam mieć 16 17 owu. Min była 22 a mi się wydaje że może nawet 25!
Może i faktycznie owu się przesunela albo wcale jej nie było. Szczerze to w tym miesiącu ciężko mi było poznać czy ona jest czy jej nie ma. Był śluz przezroczysty wodnisty w pewnych dniach ale nie było go duzo

Może i faktycznie owu się przesunela albo wcale jej nie było. Szczerze to w tym miesiącu ciężko mi było poznać czy ona jest czy jej nie ma. Był śluz przezroczysty wodnisty w pewnych dniach ale nie było go duzo
No więc właśnie 🙂 jeszcze poczekaj trochę i zobaczymy... A jeśli się nie uda to wracaj do swojego gina i niech zacznie kombinować co zrobić aby Ci pomóc

Mój robi tak samo [emoji19] Trzymam kciuki za piękna betę [emoji7]
Oj tam oj tam mąż wstał wyprowadził psa. Odkąd wie że może będzie dzidzia to nie ma ale ze ja wychodze yupi [emoji1787][emoji85] tylko on ma jeden zły nawyk wstaje zapala światło i idzie sobie[emoji2368] i jak tu nie wstać w szczególności gdzie tyle myśli i ten nieszczęsny test na półce [emoji4][emoji39]

reklama
Do góry