SPOKOJNIE U mnie teoretycznie też nic się nie działoJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje
reklama
Intuicja tez nic nie podpowiadala? ;-)SPOKOJNIE U mnie teoretycznie też nic się nie działo
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Dziewczyny kilka dni mnie nie było
Która zobaczyła dwie kreseczki?
Która zobaczyła dwie kreseczki?
Szczerze? Może tak ale ja jestem mega zdystansowana więc nawet jakby nie było 2 kresek nie byłabym zawiedziona. Wychodze z założenia ze na wszystko jest czas i szczerze wrsucilam na luz. Zarówno w staraniu jak i testowaniu. Teraz się trochę martwię i każde wyjście na siku to dla mnie stresIntuicja tez nic nie podpowiadala? ;-)
Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
zgredzus
Zanudzę Was tutaj, ale potraficie uspokoić i niestety macie wiedzę, która jest potrzeba (niestety, bo gdyby było tak jak chcemy, to byśmy o połowie badań itp. nawet nie wiedzieli). Powiedzcie mi dwie rzeczy czy ginekolog widzi /powinien widziec nadchodząca @. Byłam wczoraj w 33 dc. (od sierpnia cykle 31-33dni, w grudniu 42 dni) i dał mi luteinę na wywołanie (kazał brać przez 7 dni rano i wieczorem) aż dostanę okres. Wzięłam rano 1 tabletkę, a teraz dostałam okres, w sumie tak jak mi apka pokazywała. Nie wierzę w działanie leków jak w reklamie, więc się zastanawiam nad jego umiejętnościami, bo niby lekarz dobre opinie itp, ale właśnie tak jak Wiola mówi, że maszynka.
katherinnn
Ja też planuję testowanie za dwa tygodnieJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje
Znaczy za 2 tyg mam termin @ i znajac siebie pewnie zrobie test wczesniejJa też planuję testowanie za dwa tygodnie
katherinnn
Ja mam termin @ za 13d i zazwyczaj robię test jak spóźnia się conajmniej dzień (boję się rozczarowania) ale dziewczyny tutaj potrafią nakręcić na testowanie, więc pewnie zacznę szybciejZnaczy za 2 tyg mam termin @ i znajac siebie pewnie zrobie test wczesniej
reklama
Serduszko 96
Aktywna w BB
Ja myślę jutro testować. Będzie 25 dc. Brzuch boli jak na miesiączkę. Także wątpię że coś będzie... Jak to się mówi. Nadzieja umiera ostatnia... HehJak tam dziewczyny? Ktos jutro testuje? :-) ja dopiero za 2 tyg ale cos czuje ze chyba nic z tego bo jakos nic sie nie dzieje