Tez mam termin za 13 dni to czekamy :-)Ja mam termin @ za 13d i zazwyczaj robię test jak spóźnia się conajmniej dzień (boję się rozczarowania) ale dziewczyny tutaj potrafią nakręcić na testowanie, więc pewnie zacznę szybciej
reklama
Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, a my dzisiaj odebralismy wyniki meza po bakteriach ani slafu wiec mamy zielone swiatlo i wracamy do gry jupiii
katherinnn
CzekamyTez mam termin za 13 dni to czekamy :-)
ForgetMeeNot
dlatego ja caly czas powtarzam, ze pierwszym krokiem jest znalezienie lekarza, ktoremu zaufamy, to bardzo wazne. Zarowno podczas ciazy, jak i na etapie staran o dzidzie. Terz to naprawde nie jest latwe bo wiekszosc ginekologow idzie po prostu na ilosc pacjentek a nie na jakosc swoich uslug czy troske o pacjentke. A kurcze jakby nie bylo, to pzreceiz my placimy gruba kase to i mamy troche prawo oczekiwac od lekarza zainteresowania naszymi problemami...
Podpisuje się pod każdym Twojm słowem. Ja przerabiając ich mnóstwo w końcu trafiłam na takiego z sercem do pacjentki
Brzuch przy ciazy najczesciej tak samo boli jak na @ takze to wcale nie jest zly znakJa myślę jutro testować. Będzie 25 dc. Brzuch boli jak na miesiączkę. Także wątpię że coś będzie... Jak to się mówi. Nadzieja umiera ostatnia... Heh
@Matka. Wariatka idziesz jt powtarzać betę?
bleucoco
Na to pytanie to odpowiada chyba tylko monitoring owulacji, ale ja np. w ciągu roku mam raz/dwa razy cykle bez śluzu płodnego, co może świadczyć, że to właśnie te bezowulacyjne, co jest w normie, ale to tylko moje przypuszczenia.Czyli jeżeli jest płodny śluz to była/bedzie owulacja i jajo pęknie?
bleucoco
Dziewczyny u mnie 2 raz w życiu to samo... To samo co w zeszłym cyklu. Na tydzień przed terminem @ pieką mnie piersi jakby były poparzone... Serio znów mam się tak męczyć... Skąd to się bierze... Nigdy przenigdy tak nie miałam Pieczenie jak po spaleniu od słońca. Ech Wszystko mnie piecze. Nawet czuję skórę pod ramiączkami od stanika, pobolewania w całych piersiach.Na bank już mi się gruczoły powiększyły, bo w zeszłym miesiącu było tak samo.
Czy któraś z Was tak miała?
Czy któraś z Was tak miała?
Ostatnia edycja:
Mikstura
No właśnie ciekawe. Ja generalnie zawsze w dni płodne mam śluz, tylko w tym cyklu nie miałam, więc też myślę, że bezowulacyjny. [emoji848]
Na to pytanie to odpowiada chyba tylko monitoring owulacji, ale ja np. w ciągu roku mam raz/dwa razy cykle bez śluzu płodnego, co może świadczyć, że to właśnie te bezowulacyjne, co jest w normie, ale to tylko moje przypuszczenia.
reklama
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja: