reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziewczyny jak myślicie czy mogę zrobić ten pakiet teraz (57dc)? Chciałabym iść z jakimiś nowymi wynikami do lekarza tylko nie wiem czy jest sens...
A to musisz ten pakiet wykorzystać jednorazowo? Cześć z tych badań robi ske chyba na początku cyklu, ale może się mę
Mrufka®®®
Nie wiem,wyszukałam go na diagnostyce i wydaje się spoko cena za tyle badańA to musisz ten pakiet wykorzystać jednorazowo? Cześć z tych badań robi ske chyba na początku cyklu, ale może się mę
MalyGosc
Czasem wystarczy nawet widok krwi na filmie a ja już ją czujęOj to współczuje bardzo
locala
Pieknie to napisałas [emoji7]
Tęczowe dzieci to są właśnie dzieci, które przychodzą po dzieciach „spadających gwiazdach” (tych, które odeszły zbyt wcześnie). Będzie dobrze :* nie wiem dlaczego, ale od pierwszych postów na tym wątku zapadłaś mi w pamięć. Trzymam kciuki.
locala
Myślę że warto poczekać do @ i zrobić badania jak należy. Ja swoje pierwsze wyniki zrobiłam też coś w 50 któryms dniu, musiałam robić jeszcze raz, wyniki wyszły różne.
Dziewczyny jak myślicie czy mogę zrobić ten pakiet teraz (57dc)? Chciałabym iść z jakimiś nowymi wynikami do lekarza [emoji3064] tylko nie wiem czy jest sens...
zgredzus
Wtedy życie stałoby się kolorowe [emoji23]
przeczytałam że łykasz metemfetamine [emoji23] [emoji2957][emoji23]
Mrufka®®®
O matko już mnie dobija ta bezsilność a nie widzę sygnałów aby @ miała przyjśćMyślę że warto poczekać do @ i zrobić badania jak należy. Ja swoje pierwsze wyniki zrobiłam też coś w 50 któryms dniu, musiałam robić jeszcze raz, wyniki wyszły różne.
locala
Moze warto iść do gina po duphaston lub coś innego żeby @ przyszła? Ja miałam taki długi cykl w czerwcu i dopiero po dupku @ przylazła
O matko już mnie dobija ta bezsilność a nie widzę sygnałów aby @ miała przyjść [emoji24]
reklama
Mrufka®®®
Idę za tydzień ,nie było wcześniej terminu . Zostało mi trochę dupka i zaczęłam brać bo już załamana jestemMoze warto iść do gina po duphaston lub coś innego żeby @ przyszła? Ja miałam taki długi cykl w czerwcu i dopiero po dupku @ przylazła