reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć... Dobry wieczór, chyba jednak 😂😂😂 przygarniecie kolejną staraczke??
Czytam Was tutaj od początku, jesteście niesamowite 😍😍 ja 3 cykl starań... I Chyba kolejny do du***... 😭😭😭 piersi...zmiękły...Ale bardzo bolą...do @ 9 dni

reklama
TSH jest za niskie, wpadłaś więc w nadczynność, ale czasem tak jest jak się zaczyna brać tabletki.. ja miałam identycznie, przy 25 euthyroxu miałam TSH równe 0,002, a teraz doszłam już do 88.. lekarka za pewne karze brać połówkę tabletki, albo całkiem odstawić i obserwować.. na pewno musisz iść do endokrynologa jak najszybciej..

Czytam Was tutaj od początku, jesteście niesamowite 😍😍 ja 3 cykl starań... I Chyba kolejny do du***... 😭😭😭 piersi...zmiękły...Ale bardzo bolą...do @ 9 dni
Przygarniamy, zapraszamy, ale pamietaj!

Przed użyciem forum skontaktuj się z lekarzem lub farmaceuta, gdyż każdy wątek przeczytany zagraża życiu i zdrowiu psychicznemu 😂

Witamy :) Pewnie, że przygarniemy. Weź poduche pod poślady, siądź tu z nami przy kominku i zajadaj przekąski :D

Oby @ nie przyszła!!

@kolor nadzieji również witam :) Pewnie, ze można - poduszek cały stos :)

Może kilka słów o was kobitki?

reklama
Do góry