reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny co myślicie? Mam 23 dc i od 3 dni susza. Wczoraj wkładając tabletkę do pochwy (bo czuje ze mam jakąś infekcje delikatna) na palcach miałam białą galaretke. Oczywiście tabletka pierwsza. Do tego wszystkiego pobolewają jajniki. To pewnie znowu na okres...
Mam wlasnie to samo uczucie u mnie 20dc

żadnych okresów tutaj nie będzie dziewczyny!!

Ja nie testuje także same krechy sie posypią o! Zawsze tak jak jak nie testuje 😹 😹 A co tam podkur... biedną Agusie 😅😅

Niestety tyle czasu już minęło. Nic nie znaleźli bo wszystkie badania ok i mój gin sam się zastanawia i dziwi że nie wychodzi.
Mi się wydaje że głowa dużo robi chyba za bardzo chce.
Ja też mam momenty zwatpienia ale nie poddaje się walczę i chce spróbować wszystkich metod.
Myślę że jak będę przystępować do in vitro to będę musiała zbadać immunologie bo tych badań jeszcze nie mam. Więc może tam coś znajdą.

O kurcze :errr::errr: 7 lat? Strasznie długo...

I niczego nie znaleźli w tej poradni nieplodności/klinice? Kurcze...

Ja bym chyba zwariowała do tego czasu.

Podziwiam

Dzięki[emoji6] to może powiem coś o sobie jestem po 30 z mężem od 7 lat się staramy o pierwsze maleństwo niestety bezskutecznie. Byłam już u różnych lekarzy i niestety żaden nie był konkretny. Od marca 2019 jestem pod opieką gin od niepłodności któremu zaufałam jako jedynemu. Badania moje i męża są ok jestem po 3 iui. Dwie nie udane na rezultat trzeciej czekam do 9.02 jeśli się nie uda w marcu zamierzam rozpocząć procedurę do in vitro.
Twoja historia jest na pewno bolesna ale i pełna nadzieji i optymizmu.. mam nadzieję, że wniesie wiele w życie zwłaszcza tych dziewczyn,ktore po paru miesiącach czy roku (czyli ja) narzekają, że już mają dość starań.. Ja nie ogarniam dlaczego ktoś zdrowy..( A może po prostu zle zdiagnozowany🤔) nie moze zajść w ciążę.. Mam przyjaciół, zdrowa mloda para, 5 lat starań .. 3 próby in vitro i nic..
Ja staram się ufać losowi i wierzyć że jakiś powód ku temu jest ale czasem ciężko..

A laski jak coś to ja będę testować przed pracą, więc może być tak że dam znać co jest dopiero po 14 bo ja wstaje 20 min przed wyjściem i może nie być czasu ;)
Jeszcze wstaje sama bo mąż jutro jeszcze l4 i pewnie będzie masakra ze wstaniem :/

A laski jak coś to ja będę testować przed pracą, więc może być tak że dam znać co jest dopiero po 14 bo ja wstaje 20 min przed wyjściem i może nie być czasu ;)
Jeszcze wstaje sama bo mąż jutro jeszcze l4 i pewnie będzie masakra ze wstaniem :/
Będziemy czekać na info:-)

reklama
Do góry