Nadzieja29
Fanka BB :)
Ja już ją straciłam... przytulam kochana mocnoU mnie też 9 dni do @, piersi tkliwe, ale nie robie sobie dużych nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już ją straciłam... przytulam kochana mocnoU mnie też 9 dni do @, piersi tkliwe, ale nie robie sobie dużych nadziei
Mam wlasnie to samo uczucie u mnie 20dcDziewczyny co myślicie? Mam 23 dc i od 3 dni susza. Wczoraj wkładając tabletkę do pochwy (bo czuje ze mam jakąś infekcje delikatna) na palcach miałam białą galaretke. Oczywiście tabletka pierwsza. Do tego wszystkiego pobolewają jajniki. To pewnie znowu na okres...
Ja też 32dc prawdopodobnie 10-12dpo 2-4 dni do @Dziewczęta, proszę się wpisywać która jutro testuje bo ja się już pogubiłam A chce wiedzieć z kim będę jutro wyczarowywać kreski
Ja jutro testuje, 25dc 11 dpo i 3 dd@
Oki czyli tak:
@Saneatsui 25dc 11dpo i 3dd@
@Kingaaaaa30 30dc 12dpo d@
@Gabi2020 32dc
@Matka. Wariatka 24dc 10dpo 4dd@ dobrze pamiętam?
O kurcze 7 lat? Strasznie długo...
I niczego nie znaleźli w tej poradni nieplodności/klinice? Kurcze...
Ja bym chyba zwariowała do tego czasu.
Podziwiam
Twoja historia jest na pewno bolesna ale i pełna nadzieji i optymizmu.. mam nadzieję, że wniesie wiele w życie zwłaszcza tych dziewczyn,ktore po paru miesiącach czy roku (czyli ja) narzekają, że już mają dość starań.. Ja nie ogarniam dlaczego ktoś zdrowy..( A może po prostu zle zdiagnozowany) nie moze zajść w ciążę.. Mam przyjaciół, zdrowa mloda para, 5 lat starań .. 3 próby in vitro i nic..Dzięki[emoji6] to może powiem coś o sobie jestem po 30 z mężem od 7 lat się staramy o pierwsze maleństwo niestety bezskutecznie. Byłam już u różnych lekarzy i niestety żaden nie był konkretny. Od marca 2019 jestem pod opieką gin od niepłodności któremu zaufałam jako jedynemu. Badania moje i męża są ok jestem po 3 iui. Dwie nie udane na rezultat trzeciej czekam do 9.02 jeśli się nie uda w marcu zamierzam rozpocząć procedurę do in vitro.
Ja też jestem po ektopowej . A Jak się sprawdza insulinooprnoav? Ja mam glukoze 93 A insulinę 11 jescze nie byłam u lekarza .Ja się nie nastawiam na ciążę. Bardziej na okres, że zawita.
Będziemy czekać na info:-)A laski jak coś to ja będę testować przed pracą, więc może być tak że dam znać co jest dopiero po 14 bo ja wstaje 20 min przed wyjściem i może nie być czasu
Jeszcze wstaje sama bo mąż jutro jeszcze l4 i pewnie będzie masakra ze wstaniem :/