reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No to wspolczuje. Pogoda rzeczywiscie beznadziejna jest. Mam nadzieje ze juz spokojnie. Trzymam kciuki za dobre wyniki :)
No i w dupie. Nie robiłam dziś tych badań.
Syn mi dał taki koncert w nocy że padam na twarz. I jeszcze ta pogoda beznadziejna...
Pójdę w poniedziałek, może poranek będzie bardziej do zniesienia.

reklama
Ej serio? Wstaje rano, robię kawę i pierwsze co robię to wchodzę tu w oczekiwaniu na kolejne tłuste ll i co? I nie... Znów telenowela się ciągnie. Dajcie już spokój proszę 🙄 za chwilę nikt tu nie zostanie jak nie odpuścicie tematu
Ja zostanę 🙋🙋🙋
No i w dupie. Nie robiłam dziś tych badań.
Syn mi dał taki koncert w nocy że padam na twarz. I jeszcze ta pogoda beznadziejna...
Pójdę w poniedziałek, może poranek będzie bardziej do zniesienia.
A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś 😬

Jejku a mi dziś się tasak nie chce . Dobrze że dziś piąteczek :)
@ nadal nie ma :(

Moja ginekolog mówi że z pustego i salomon nie naleje i że jeśli beta jest naprawdę niska to na teście nie ma prawa coś wyjść.
Z drugiej strony nawet 70% ciąż to bardzo wczesne poronienia (biochemiczne tak zwane) i przypadek kiedy zarodek trafia do macicy, niby zagnieżdża a po 2 dniach macica się naturalnie oczyszcza to mogą być te blade kreski z których nic nie ma. To w 100% naturalne zjawisko a my badając za szybko się nakręcamy/dolujemy...
także najlepiej test/beta po terminie miesiączki.
kurde ja wlasnie nie wiem jak to jest... naukowo rzecz biorac faktycznie jest tak, ze nie ma bety nie moze byc kreski ale dla przykladu ja sama... w niedziele zrobilam test, kreska taka, ze po ogrodzie biegalam szukajac jej pod slonce (zdjecie numer 1), w poniedzialek powtorzylam to znowu cien cienia (zdjecie2), moj P. na zdjeciu nie widzial w ogole. bete zrobilam w czwartek i wynosila zaledwie 36,5. jak poszlam z wynikiem do mojej gin to mi powiedziala, ze dla niej jako dla lekarza beta od 50 w gore oznacza ciaze bo do 50, moze biochem i kazala powtorzyc.

Załączniki

• testy2.jpg
    testy2.jpg
    277,2 KB · Wyświetleń: 95
  • testy.jpg
    testy.jpg
    257,5 KB · Wyświetleń: 110
Piąteczek, piątunio :) mialam Cie oznaczyc rano i zapytac jak samopoczucie ;) ale nie moglam koncowki nicka znalezc :)
Ja zostanę [emoji137][emoji137][emoji137]

A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś [emoji51]

Ja zostanę 🙋🙋🙋

A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś 😬

Nie tylko tobie ja siedze ogladalam telenowele moja😂nie moge sie podniesc a cos musze ugotowac a nie mam zielonego pojecia co moze nie piszmy o jedzeniu bo znowu bedzie ze zmieniam watek na kuchenny😂😂😂jescze ta pogoda dobijajaca

Dziewczyny, nie wytrzymałam do niedzieli. Mam 2 dni do @ ale na teście białooo.. Pocieszam się tym że ze test był z tych mniej czułych (25) no i jeszcze dwa dni. Ale z drugiej strony czuje się jak przed @. Boli mnie podbrzusze i kręgosłup i wszystko mnie wkurza i do tego łapie mnie jakieś przeziębienie i mam jakies problemy z żołądkiem i w ogóle pogoda jest beznadziejna i zapowiada się ciężki dzień. Do 20 jestem w pracy. Ufff, ulżyło mi że mogłam tu o tym wszystkim napisać [emoji4] zazwyczaj nie jestem aż tak narzekająca, wybaczcie [emoji4][emoji6]

reklama
Do góry