reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Piszecie dajcie spokój juz to dlaczego mnie oznaczacie i dalej komentujecie
Gabi ok nie ciągne tematu przprosilas ze cie poniosło ok ja też przeprosilam ale tego nikt nie widzi tylko nadal mnie obrazacie.
Ale wszystkiego nie widzicie np moich priv. Nie oznaczajcie mnie juz - proszę . Ponad setny pisze źle zrobiłam mogłam tu ja opisałam sytuacje a nie osobę. Powodzenia w staraniach 😀
Twój post dotyczył mnie i ja napisałam dwa razy, żeby już się uspokoić i że już wszystko jest dobrze. Nie widzę sensu, żeby ciągnąć dalej temat, bo osoba którą powinno to dotknąć to ja, a przecież napisałam już wcześniej, że WSZYSTKO JUŻ OK. Nie kłóciłam się z Tobą nawet 🤣 Kobiety kochane, już wystarczy!!
Przestańcie już ❤

reklama
Dziewczyny zapominamy juz o tym temacie. Byly przeprosiny, nie ma sensu tego dalej ciagnac. Wracajmy do tematu dla ktorego powstalo to forum:) :)
------------------------------------------------------------
Po tej lini juz nie wracamy do klotni:)

Wiecie co?
Miałam jechać autobusem o 8:20 do przychodni, wstaje rano, patrzę na zegarek a tam 8:19 🤦‍♀️
No i dupa, bo następny o 12 dopiero i labo już zamknięte o tej godzinie.
Przepadło mi już w tym tygodniu. Śniło mi się, że beta wynosiła 76 i że się Wam tutaj chwaliłam wynikiem :(
No cóż, będę czekać dalej na rozwój sytuacji, może na dniach przyjdzie @ bo tak czuję w brzuchu, więc przynajmniej zaoszczędzę na badaniu.
PS. Beta kosztuje 35 zł u mnie.
Znam to kiedy nie masz czym jechac. Chociaż ja krakus i wyniosłam się na wieś do męża i nadal nie mogę się przyzwyczaić do busow. A masz jeszcze jakiś test? Może dziś cos wyjdzie?

Dziewczyny jak z ta prolatyna bo czytalam ze robi sie 21dc vzy kiedy zrobimy to zrobimy bo bede robic progesteron i nie wiem czy tez nie zrobic
Najlepiej 21 dc. A z progesteron też jest jedną ważna rzecz on jest wydzielany pulsacyjnie. A to znaczy że czasem wynik nir jest miarodajny. I powinno się go zrobi dwa razy na dobę, i najlepiej w dwóch kolejnych cyklach. Tak piszą na netach i tak mowil mi gine 😘

reklama
Najlepiej 21 dc. A z progesteron też jest jedną ważna rzecz on jest wydzielany pulsacyjnie. A to znaczy że czasem wynik nir jest miarodajny. I powinno się go zrobi dwa razy na dobę, i najlepiej w dwóch kolejnych cyklach. Tak piszą na netach i tak mowil mi gine 😘
A pozniej między 3 -5 dc tez mozna powtorzyc ja mam niedaleko diagnostyke ale tylko do 10 wiec zrobie raz rano i zobaczymy

Do góry