Rudaa94
Fanka BB :)
Noo... jakos tak musialam na ekspres cos zrobic bo do lekarza ganialam jeszcze po poludniu. Ale mam ma 2-3 dni
Znowu spaghetti zrobiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu spaghetti zrobiłaś?
Cześć dziewczyny :-) to znowu ja :-) opowiem Wam moja dzisiejsza sytuację i do tej pory jestem w szoku. We wtorek robiłam betę , po czym dziś rano chciałam ja skontrolować po 48H, czy rośnie. Rano przez 7 pojechałam do laboratorium. Byłam piąta w kolejce , Ale kolejkowicz nie działał jeszcze (numerki) . 4 osoby wzięło przede mną numer zwykły A ja wzięłam najpierw zwykły po czym stwierdziłam, że wezmę dla osób uprzywilejowanych . W międzyczasie wywołali osobę że zwykłym numerem. A jeden typ (około 40lat) do mnie z buzia "kim jestem że korzystam z prawa dla osób uprzywilejowanych". Ja w szoku, ludzie którzy już za mną przyszli w szoku . Mówię mu grzecznie, że jestem w ciąży. A on do mnie ze śmiechem, abym się nie osłabiala bo sobie jaja robię. Że nic po mnie nie widać:-// jakaś kobieta się go pyta czy musi być widać, ja też w nerwach pytam czy mam mu badania pokazać.. i słyszałam że do jakiejś babki starej nazwał mnie cwaniarą itp itd . Nerwy mi puściły, czekałam na swój numer że łzami w oczach . Zaraz weszłam ja , kobietka na pobraniu nie kazala się niczym przejmować. Powiedziałam jeszcze chwilę aby się uspokoić, wyszłam aby zapłacić o widzę już tłum ludzi..pomyślałam - nie zostawię tak tego . To jest bardzo małe pomieszczenie A było tam około 12 osób. Wzięłam kurtke i na cały głos powiedziałam mu , żeby sobie wyobraził, że ciąża trwa ok 40 tygodni i nie zawsze od razu widać! A cwaniaków proszę sobie szukać wśród rodziny i obrażać ich A nie mnie. Nawet się na mnie nie popatrzył. Do tej pory jak o tym myślę, nie mogę się uspokoić....
To jeszcze tyle czekaaaania
Niestety. Dzisiaj na teście o czułości 25 był bladzioch więc pewnie ta beta za wysoka nie będzie. Nie spodziewam się cudów [emoji57]
Ej nawet nas nie strasz beta będzie ok i nie pisz nawet takich rzeczy! Z resztą wartości to tam kij, waze zeby był przyrost dobry. Tylko u Ciebie minelo już więcej niż te 48h ale wrzucisz w kalkulator i powinno wyliczyć czy jest git.Niestety. Dzisiaj na teście o czułości 25 był bladzioch więc pewnie ta beta za wysoka nie będzie. Nie spodziewam się cudów [emoji57]
Monia gratulacje ale jak to możliwe 2 dni przed okresem A wy dziewczyny macie tyle objawów moje koleżanki to mialy jeden brak miesiączki ale każda z nas innaZobacz załącznik 10741302 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła
No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.
Co do tycia w ciąży, to myślę że do 20 kg to ok, ale myślę, że jak ktoś tyje 30-40 kg, to musi się obżerać, bo przy normalnej diecie zdrowej, nie jest się w stanie tyle przybrać przecież...
Monia gratulacje ale jak to możliwe 2 dni przed okresem A wy dziewczyny macie tyle objawów moje koleżanki to mialy jeden brak miesiączki ale każda z nas inna
Ja nie bede komentowac tych czulosci bo to chyba na pałe pisane jest