reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie z kolei jasna pokryla sie z rzeczywistoscia. W sumie wszyscy ja widzieli poza mna, poki soczewek nie zalozylam :)
No tak tu dziewczyny piszą [emoji3525] bardzo często przebija z nich ta druga kreska która robi tylko nadzieję [emoji58]. Choć jakby wyszły na nich dwie wyraźne mocne kreski to chyba można uznać za pozytyw? Nie wiem [emoji2368] na fotkach było widać głównie bardzo bardzo jasna kreseczke

matko... 10 to ja sie modle zeby miec a nie 3 razy tyle. ja mialam plany wlasnie takie jak Ty... duzo aktywnosci, swiezego powietrza, zbilansowana dieta. czekalam do 2 trymestru z cwiczeniami. tydzien temu poszlam do ginekologa, zakaz seksu, aktywnosci fizycznej, zalecane powolne lecz dlugie spacery. moja waga chyba slyszala, co mowi ginekolog bo pokazuje coraz wiecej 😂😂😂 jesc musze zeby dzidzius rosl. jedyne co, to zrezygnowalam z ziemniakow, bialego ryzu i makaronu. do tego mam zatwardzenie wiec plus taki, ze jak juz ide na dwojeczke to waga pokazuje od razu -2kg 😅😅😅
Jak lekarz kazał to pieprzyc wagę, zdrowie najważniejsze. W ogóle ciąża i czas karmienia to nie czas na odchudzanie. Trzeba odżywiać dziecko i dbać o zdrowie a nie tam myśleć o wadze. Oczywiście bardzo bym chciała abyoja wizja się udała i było tak jak sobie zaplanowałam 😂 jednak jeśli nie wyjdzie to trudno 🤷‍♀️ schudnę po ciąży i tyle

Jak lekarz kazał to pieprzyc wagę, zdrowie najważniejsze. W ogóle ciąża i czas karmienia to nie czas na odchudzanie. Trzeba odżywiać dziecko i dbać o zdrowie a nie tam myśleć o wadze. Oczywiście bardzo bym chciała abyoja wizja się udała i było tak jak sobie zaplanowałam 😂 jednak jeśli nie wyjdzie to trudno 🤷‍♀️ schudnę po ciąży i tyle
ja mam dokladnie takie samo podejscie. to moje pierwsze wymarzone dziecko wiec dla niego wszystko...

U mnie z kolei jasna pokryla sie z rzeczywistoscia. W sumie wszyscy ja widzieli poza mna, poki soczewek nie zalozylam :)
Bo czasami jak najbardziej pokazują stan faktyczny ale były tu już fotki testów tych z pozytywem lekkim a później, że jednak nic z tego 😑 swój na pewno też zużyje bo żal wywalić ale razem z nim zrobię jakiś inny po prostu żeby mieć pewność, że to nie fejkowa kreska w razie czego. Bo ja bym już tego nie przeżyła chyba. Jakbym zobaczyła ten cień drugiej kreski a później by się okazało, że jednak to serio by mnie na oddzial musieli zabrać ☹️

To juz i tak grupowo sie wybieralysmy ;)
Bo czasami jak najbardziej pokazują stan faktyczny ale były tu już fotki testów tych z pozytywem lekkim a później, że jednak nic z tego [emoji58] swój na pewno też zużyje bo żal wywalić ale razem z nim zrobię jakiś inny po prostu żeby mieć pewność, że to nie fejkowa kreska w razie czego. Bo ja bym już tego nie przeżyła chyba. Jakbym zobaczyła ten cień drugiej kreski a później by się okazało, że jednak to serio by mnie na oddzial musieli zabrać [emoji3525]

Zgadzam się. Przytyłam 20 kg, pierwsze 10 spadło nie wiem kiedy a jak młody miał koło roku to ważyłam już mnie niż przed ciążą. Teraz oczywiście po świętach się spasłam 🤦‍♀️i znowu ciąże zaczynam z wagą prawie identyczną jak w pierwszej.

reklama
Zgadzam się. Przytyłam 20 kg, pierwsze 10 spadło nie wiem kiedy a jak młody miał koło roku to ważyłam już mnie niż przed ciążą. Teraz oczywiście po świętach się spasłam 🤦‍♀️i znowu ciąże zaczynam z wagą prawie identyczną jak w pierwszej.
Po ciąży się wszystkie "wylaszczymy" 😂 częste spacerki z wózkiem dobrze robią na sadełko 😉

Do góry