reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Co do tej bety to mieszkam w Norwegii i tutaj ciąże, badania itp... rzadzą się troszkę innymi prawami niż w Polsce. Z betą myślalam poczekać jeszcze chwilkę , ponieważ parę miesięcy temu kiedy podejrzewałam ciąże poszłam i zaraz na drugi dzień dostałam okres , jednak wtedy cykl nie trwał 45 dni. Teraz to jakiś rekord. I mam nadzieje ,że już tak pozostanie. Myślę poczekam do piatku i może wtedy pójdę na bete. Jeśli wredna @ się nie pojawi.

reklama
Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążę [emoji2368] na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej [emoji4]
Ja również poroniłam samoistnie w styczniu.b Traktowalas pierwszy dzień poronienia krwawienia jako pierwszy dzień cyklu?

Owu potwierdzalas testami? U mnie jakoś dziwnie ,zawsze wychodziły pozytywnie około 17-19 dc a teraz testuje od kilku dni i blada kreska ...

No i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa 🤦‍♀️😂😂😂
Znacie jakiś szamański 🕺 na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic :(
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02 🙈

Ja również poroniłam samoistnie w styczniu.b Traktowalas pierwszy dzień poronienia krwawienia jako pierwszy dzień cyklu?

Owu potwierdzalas testami? U mnie jakoś dziwnie ,zawsze wychodziły pozytywnie około 17-19 dc a teraz testuje od kilku dni i blada kreska ...
Nie ja zawsze po prostu wiedzialam kiedy owu i szczerze zaszlismy w 1 cyklu staran bo wiedzialam kiedy. I tak 1 dzień poronienia kazano mi traktować jak ostatnia miesiaczke

Dobrze, że jesteś. [emoji8]
No i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
Znacie jakiś szamański [emoji1739] na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic :(
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02 [emoji85]

reklama
Moze barszczyk? I to czerwone i to czerwone :)
No i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
Znacie jakiś szamański [emoji1739] na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic :(
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02 [emoji85]

Do góry