Co do tej bety to mieszkam w Norwegii i tutaj ciąże, badania itp... rzadzą się troszkę innymi prawami niż w Polsce. Z betą myślalam poczekać jeszcze chwilkę , ponieważ parę miesięcy temu kiedy podejrzewałam ciąże poszłam i zaraz na drugi dzień dostałam okres , jednak wtedy cykl nie trwał 45 dni. Teraz to jakiś rekord. I mam nadzieje ,że już tak pozostanie. Myślę poczekam do piatku i może wtedy pójdę na bete. Jeśli wredna @ się nie pojawi.
reklama
Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
ja bym dala tez jemu,moze to na plemniki dobrze tez działaTą ogórkową to tylko ja mam jeść czy mężowi też trochę dać żeby zadziałało? ;-)
Jak nie będę mieć @. Zawsze mam w terminie więc jak w pn nie będę mieć @ to we wtorek testujeKiedy robisz test?
Marta200x
Ja również poroniłam samoistnie w styczniu.b Traktowalas pierwszy dzień poronienia krwawienia jako pierwszy dzień cyklu?Ja nie wiem w sumie czy nawet mogłam zajść w ciążę [emoji2368] na początku stycznia poronilam samoistnie i nie mam zielonego pojęcia chociaż objawy wskazywały ze niby 18 19 owu. Ale ja zrobię tylko 1 test i to jak najpóźniej [emoji4]
Owu potwierdzalas testami? U mnie jakoś dziwnie ,zawsze wychodziły pozytywnie około 17-19 dc a teraz testuje od kilku dni i blada kreska ...
Nie ja zawsze po prostu wiedzialam kiedy owu i szczerze zaszlismy w 1 cyklu staran bo wiedzialam kiedy. I tak 1 dzień poronienia kazano mi traktować jak ostatnia miesiaczkeJa również poroniłam samoistnie w styczniu.b Traktowalas pierwszy dzień poronienia krwawienia jako pierwszy dzień cyklu?
Owu potwierdzalas testami? U mnie jakoś dziwnie ,zawsze wychodziły pozytywnie około 17-19 dc a teraz testuje od kilku dni i blada kreska ...
Mufka a bylas na becie? Przepraszam ale mogłam przegapićNo i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa
Znacie jakiś szamański na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02
Mikstura
Dobrze, że jesteś. [emoji8]
No i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
Znacie jakiś szamański [emoji1739] na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02 [emoji85]
reklama
Rudaa94
Moze barszczyk? I to czerwone i to czerwone
No i wszystko jasne psia kość ! Ja w tym cyklu tylko rosół grochówka i pomidorowa [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
Znacie jakiś szamański [emoji1739] na przywołanie @ ? Dziś mija 51 DC i nic
Zapisałam się na wizytę do mojego gina ale dopiero na 11.02 [emoji85]