reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Już pisałam w innych tematach ale nie zaszkodzi i tu napisać ,bo widzę ze niezłe z was gaduły :p

Otóż... w skrócie...
Staramy się 1,5 roku z meżem o dzidzie. Mam bardzo nieregularne cykle ostatni 39 dni. @ 16.12 - 20.12. Teraz @ powinnam dostać 21.01 w trakcie przewidzianego terminu @ przez moją apke miałam bardxo delilatnie zabarwiony śluz na brązowo było to niewidoczne na bieliźnie jednak przy podcieraniu i koniec. W niedziele robiłam test, cień cienia cienia drugiej kreski. Wczoraj popołudniu i dzis z porannego moczu zrobiłam testy i negatywne. Moj cykl na dzien dzisiejszy to 45 dni i @ nie ma do tej pory. Jajniki kują , brzuch pobolewa trochę jak na @ , piersi bolą i sutki są wrażliwe. Takto zero innych objawów. Powiedzcie mi czy u was pomimo negatywnych testow była ciąża ??? Lub po ilu dniach wyszedł wam pozytyw. Nie ukrywam że bardzo chciałabym byc w ciąży i może wszystko już mi się poprzestawiało , albo mój organizm szykukuje dla mnie wspaniała niespodzianke :)

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych 🥰 i mocno trzymam kciuki za staraczki ! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰

Dołaczam test z cieniem cienia , który ja widze i moja przyjaciółka też widziała. Czy wy coś widzicie czy to moja wyobraźnia ??? 😳
Coś tu jest.. ale są tu dziewczyny którym testy wychodziły z cieniem mimo ujemnej bety.. tylko badanie z krwi da odpowiedź najszybciej ☺️

reklama
Do góry