reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem ale boję się że mam trochę blokadę psychiczną. Boje się powtórki a z drugiej strony dalabym się pociachać za bobasa
kochana strach bedzie juz zawsze... mysle, ze niewazne czy zajdziesz od razu czy po roku, tego sie po prostu nie da wymazac z pamieci i lek bedzie nam towarzyszyl przez cala ciaze. ja poronilam we wrzesniu, zaszlam znowu w pazdzierniku. nie jest latwo... zwlaszcza pierwszy trymestr to ciagly lek, chociaz towarzyszy mi on do dzisiaj i pewnie bedzie ze mna do dnia porodu. duzo zalezy od naszej psychiki... moje najwieksze marzenie to zostac mama, oddam wszystko co mam, zeby tylko to malenstwo urodzilo sie szczesliwie i zdrowe. ja sie zaparlam bardzo od samego poczatku, wmawialam sobie, ze bedziemy probowac do skutku i ze nie moge sie poddac... jak bedziesz miala jakies pytania albo chciala pogadac to pisz smialo :)

Czesc dziewczyny ;)
Już pisałam w innych tematach ale nie zaszkodzi i tu napisać ,bo widzę ze niezłe z was gaduły :p

Otóż... w skrócie...
Staramy się 1,5 roku z meżem o dzidzie. Mam bardzo nieregularne cykle ostatni 39 dni. @ 16.12 - 20.12. Teraz @ powinnam dostać 21.01 w trakcie przewidzianego terminu @ przez moją apke miałam bardxo delilatnie zabarwiony śluz na brązowo było to niewidoczne na bieliźnie jednak przy podcieraniu i koniec. W niedziele robiłam test, cień cienia cienia drugiej kreski. Wczoraj popołudniu i dzis z porannego moczu zrobiłam testy i negatywne. Moj cykl na dzien dzisiejszy to 45 dni i @ nie ma do tej pory. Jajniki kują , brzuch pobolewa trochę jak na @ , piersi bolą i sutki są wrażliwe. Takto zero innych objawów. Powiedzcie mi czy u was pomimo negatywnych testow była ciąża ??? Lub po ilu dniach wyszedł wam pozytyw. Nie ukrywam że bardzo chciałabym byc w ciąży i może wszystko już mi się poprzestawiało , albo mój organizm szykukuje dla mnie wspaniała niespodzianke :)

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych 🥰 i mocno trzymam kciuki za staraczki ! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰

Dołaczam test z cieniem cienia , który ja widze i moja przyjaciółka też widziała. Czy wy coś widzicie czy to moja wyobraźnia ??? 😳

Załączniki

• Screenshot_20200126-142245_Lightroom.jpg
    Screenshot_20200126-142245_Lightroom.jpg
    113,6 KB · Wyświetleń: 135
Dziewczyny A czy któraś poza mną próbowała jeszcze tego żelu?
Ja używam fertilsafe czy jakoś tak, podobno to to samo ale pod inną nazwą. Zdecydowałam się na niego, bo ogólnie używam żeli a potrzebowałam czegoś wspomagającego zapłodnienie, bo w tych wszystkich pozostałych to podobno są środki plemnikobojcze. Jest mega wydajny😉

23stycznia pisalam do Sióstr, odpisaly wieczorem w ten sam dzien. dzisiaj doszedl. takze mysle ze Twoj tez bedzie na dniach
Też pisałam do nich 23 ale jeszcze czekam na list😊

Czesc dziewczyny ;)
Już pisałam w innych tematach ale nie zaszkodzi i tu napisać ,bo widzę ze niezłe z was gaduły :p

Otóż... w skrócie...
Staramy się 1,5 roku z meżem o dzidzie. Mam bardzo nieregularne cykle ostatni 39 dni. @ 16.12 - 20.12. Teraz @ powinnam dostać 21.01 w trakcie przewidzianego terminu @ przez moją apke miałam bardxo delilatnie zabarwiony śluz na brązowo było to niewidoczne na bieliźnie jednak przy podcieraniu i koniec. W niedziele robiłam test, cień cienia cienia drugiej kreski. Wczoraj popołudniu i dzis z porannego moczu zrobiłam testy i negatywne. Moj cykl na dzien dzisiejszy to 45 dni i @ nie ma do tej pory. Jajniki kują , brzuch pobolewa trochę jak na @ , piersi bolą i sutki są wrażliwe. Takto zero innych objawów. Powiedzcie mi czy u was pomimo negatywnych testow była ciąża ??? Lub po ilu dniach wyszedł wam pozytyw. Nie ukrywam że bardzo chciałabym byc w ciąży i może wszystko już mi się poprzestawiało , albo mój organizm szykukuje dla mnie wspaniała niespodzianke :)

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych 🥰 i mocno trzymam kciuki za staraczki ! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰

Dołaczam test z cieniem cienia , który ja widze i moja przyjaciółka też widziała. Czy wy coś widzicie czy to moja wyobraźnia ??? 😳
Zrób betę bd wszystko wiedziec

Czesc dziewczyny ;)

Otóż... w skrócie...

Cień jest a w czasie jaki jest określony dla testu czy później się pojawił cień?

Czesc dziewczyny ;)

Otóż... w skrócie...

Powtórz rano test (czułość 10) albo beta 😉

reklama
Do góry