Mrufka®®®
Fanka BB :)
Myślę że to może po hsg to mój pierwszy cykl poHmmm może miałaś stresu dużo i sie przesunęło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że to może po hsg to mój pierwszy cykl poHmmm może miałaś stresu dużo i sie przesunęło?
Ale taka swojska na swoich ogorkach najlepsza
No przecież to było tylko chwilowe załamanie już poprawiłam koronę [emoji23] cudownie że ktoś tu na mnie czekał [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Myślę że to może po hsg [emoji1745] to mój pierwszy cykl po
Pije barszczyk z winogron [emoji28]
Tez dobrze tylko nie zaluj sobie a ja dzis wino odstawilam do lodowki.... na dluuugo.... a takie dobre....
Ja ok weselu mam tyle wina że będzie stało i czekało. Będą dobre roczniki [emoji7][emoji23] Dobrze że się nie psuje i z kim straszne niż lepsze [emoji23][emoji23][emoji23] W sumie tak jak ja [emoji23][emoji23][emoji85]
Mój mi powiedział tak ROB OGORKOWA będziemy jeść codziennie bo mu mówiłam o tej ogorkowej ze pomaga