reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Powiem Ci, ze ja też mam słabą ochotę na mięso, jeszcze jakieś wedliny zjem ale mięso nie.
ja mam to samo... przez gardlo mi nie chce przejsc. wole zjesc bulke z maslem i wedlina niz jakiekolwiek mieso... przez 3 tygodnie mialam obsesje na punkcie zupek chinskich, gdzie ja nie jestem zwolenniczka raczej tego typu jedzeinia i obiad zawsze domowy jest. no ale weszlam do sklepu i co zobaczylam zupke czerwonego vifona to jak dziecko na cukierka, musialam zjesc...

Jak ktoraś ma Netflixa to polecam serial Arrow.. Jest swietny.. jak ktos lubi takie klimaty. Zobaczcie zwiastun na necie.. ogolnie jest 8 sezonow ale Netflix ma narazie 6. Ja jestem ze swoim narzeczonym na 2 sezonie..Ogolnie jest to serial o kolesiu ktory utknal na pewnej wyspie na 5 lat przez zatoniecie jachtu.. i po powrocie do domu jak mu sie udalo wrocic to msci sie na złych ludziach.. Normalnie wciaga od 1 odcinka...

reklama
Jak ktoraś ma Netflixa to polecam serial Arrow.. Jest swietny.. jak ktos lubi takie klimaty. Zobaczcie zwiastun na necie.. ogolnie jest 8 sezonow ale Netflix ma narazie 6. Ja jestem ze swoim narzeczonym na 2 sezonie..Ogolnie jest to serial o kolesiu ktory utknal na pewnej wyspie na 5 lat przez zatoniecie jachtu.. i po powrocie do domu jak mu sie udalo wrócić to msci sie na złych ludziach.. Normalnie wciaga od 1 odcinka... Gorąco polecam..

Do góry